Redpepper kuzum 2 pijama takımı bı gecelik götürdüm sadece gecelik giydim kanama olduğu için dikişte var hiç giymeye eyilmeye durumun olmuyor ben bostan koymusum ama gerek duyarsan bı takım pijama koy. Tek gecelik yeterli geliyormuş. Bir rahat terlik. Ben 1 takım 10lu 2 takım 5li koymuştum hemşire 10lu çok özenli yaptırmışsin evde giydir temizleyince kan olur yinede dedi almadı 5li götürdü ilk 2 takım yetmedi 10lu giymedigimiz için. 3 takım kirlettik biz. 10lu temiz kaldı. Göbek bağından leke oluyor kan oluyor. İçlerine zıbın ve çorap koyduk koyduk 5linin hepsi kullanıldı. Penye battaniye 2 tane kullandık nohut battaniye gece sadece örttuk yeterli geldi. Müslim örtü sadece çıkarken kullandık. Havlu fln goturmustum hiç gerek olmadı. Bebek bezi 15 tane götürdüm 2 tane kaldı onun da birazını bana kullandılar doğum sonrası.
Kısaca kendime 1 gecelik terlik depent biraz bebek bezi sabahlık Nescafe kullandık
Bebek için. 5li takım 3 tane zibinlari ve coraplariyla
Alt açma 1 tane
Bebek bezi 15taneden
Islak mendil
Temizleme mendili
Ağız mendili
Bunları kullandık ama 1 gece yatış için. 2 gece olursa en az 5 tane takım bebek için almanızı bebek bezini de ona göre arttirmanizi tavsiye ederim. Kesinlikle gecelik 2 taneye çıkarın o durumda da. Suanlik aklıma gelen bunlar yine soracağn varsa yazarım canim