Redpepper Haftamdayım nerdeyse herşeyi aldım, beşik araba ve hastane çantası kaldı, ama hastane çantası için pijama falan daha seçemedim bakıyorum. Erken doğum riskim var bu hafta öğrendim açıkçası biraz korkumdan 30. Haftada hazırlayıp koysam kenara diyorum ama erkenmi sizce sonra nerdeyse 8 hafta kalıyor zamanında olursa o zamana kadar da bavulda kapalı kalması sorun olurmu erkenmi
DilayyEcr Redpepper ben 29. Haftada hazırladım bence havalar daha fazla ısınmadan siz de ağırlaşmadan hazırlayıp kenarı koyun sonradı için çok zor olabilir
Bibebisgordumsanki Redpepper sözde 30 olunca herşeyi herşeyi hazırlayacaktım 34 oldum halaa hazır değil sürekli ya ani bişey olursa napcam korkusu var. Bence hazir olmasi kesinlikle daha iyi
mlkkk Redpepper hazırla canım ne için erken olsun herşeyin tamsa yada tamamladıkça koy çantana ne olur ne olmaz zaten herşeyi hazır olup daha erken diye çanta hazırlamama olayını anlamıyorum neyi bekliyorlar
Cimen_bebek Bende şurada bekliyim. 30 haftaliğim hazirlayip koyiyim kenara diyorum. Riskim de yok ama bi arkadaşim surekli cok erken, telaşe memurusun falan deyip duruyo. 36dan once hazirlanmaz diyo. Ya erken doğum oluverse nolcak. Her kafadan bi ses 🤦♀️
Redpepper Cimen_bebek bence 36 da çok geç ya 🙄 ben asla rahat edemem dürter beni o çanta 😂 nolur nolmaz erken gelecekleri tutar falan hazırlıksız yakalanmak da hiç istemem ya
Srlm Cimen_bebek hazırlayın erken değil bende öyle düşünüyordum 33 haftalıkken bir anda sancım çıktı hastaneye apar topar o şekilde götürdüm cok şükür doğum olmadı ama ogün cok üzülmüştüm hazır olmadığı için
Yagmur515253 Cimen_bebek doktorlar 32 de herşeyin tamamlanıp bitmesini öneriyor. Ben 28 kıyafetleri ffalan yıkadım utuledim poşetleyip valize koydum
DilayyEcr Redpepper kesinlikle ben şuan 32. Haftadayım iyi ki hazırlayıp koymuşum diyorum artık yerimden kalkmaya üşenir oldum 😂
Cimen_bebek Redpepper Aynen suan beni de durtuyo resmen. Canta hazirlanmasini gecin, kiyafetleri yikayip utulicem bu hafta ona bile telas yapiyomusum daha erken diye laf oluyo. Telase memuruymusum. Ne bilcem Allah korusun bebeğin erkenden gelmicegini 🤷♀️
Nursenaplt Redpepper ikinci doğumum ha bugün hazırlarım ha yarın hazırlıycam derken 36. Haftama girdim 😂😂 ilk hamileliğimde 32. Haftamda hazırdı. Aklıma geldikçe birşeyler ekliyordum ama
Redpepper Bibebisgordumsanki hazırlarsınız inşallah aynen ben haftalar geçtikçe panikliyorum yetişmez diye, 20. Haftadan sonra çok hızlı geçiyor
Redpepper noktaninannesi hey maşallah nasıl duruyorsun 😂 ben hazır değil diye kendimi yemekten erken doğururdum haha
Bibebisgordumsanki Redpepper kesinlikle oyle çabuk gececek emin olun bu hafta eksiklerimi tamamlayip hazirliycam bende inşallah. Bide sonlarda temizlik derdide oluyo erkenden hazirlayin rahat edin bence.
Cimen_bebek Srlm Cantayı gectim kiyafetleri yikayip ütülicem dedim ona bile erken diyolar saka gibi 🤦♀️
noktaninannesi Redpepper ya eşyaları falan ütüledim bavulunda ağzı açık 😂 ayaklanıp içeri girmelerini bekliyorum sanırım 😂
Redpepper DilayyEcr ben de 30dan sonra hiçbişey yapmamayı planlıyorum açıkçası erken gelmezse yani inşallah sadece yatacam 😂
Redpepper DilayyEcr pijama bedenlerini nasıl seçtiniz peki onu sorayım ben şuan 67 kiloyum ama maksimum 75le kapatsam diyorum doğumdan sonra da bikaç ödem gitse L mi alsam yoksa küçükmü olur diye tereddüt halindeyim
DilayyEcr Redpepper öyle oluyor zaten :) sen bence geç olmadan eksiklerini tamamla ve çantanı hazırla zaten çok yorucu oluyor ben annem olmasına ragmen çok yoruldum 2 gün bel ağrısından mahfolmuştum
susam_18 Bende 28.haftamdayım dün silinti şeklinde kanamam oldu ama herhangi bir sorun çıkmadı kontrollerde. Bende hazırlayacağım en kısa zamanda hastane çantamı.
Redpepper mlkkk pijama gecelik falan almam lazım onlar kaldı yani kendi ihtiyaçlarım diyim bebeğinkiler tamam zaten, aldıkça koyayım bari aynen