Ssssss Merhaba, akıntı miktarında suyum geldiğini düşünüyorum yani emin gibiyim 😅 şu an takipteyim artıp artmadığına bakıcam. Başka herhangi bir belirti sancı vs yok. Bu haftalarda benzer durum yaşayan var mı diye merak ettim.
2-prensesannesiii Ssssss benim 36.6 da suyum gelmisti bende ilk emin olamamistim acaba altima mi yaptim diye dusundum cunku gecenin 3uydu sonra camasirima baktim ve küçük nokta kadar kan gordum o zman emin oldum suyum olduguna duş aldim temizlendim bu arada hic sancim yoktu 6 da hastaneye gittim 3 cm acilma olmus suni sanciyla dogumu baslatmislardi 9.35 te de dogurdum
Arifcaninannesi Ssssss Cnm nsl birsey suyun gelmesi sadece tutamiyorsun ve krrmsi sesffaf diye hiliyorum ben yanlis degilsem
Diilruba Ssssss sizinkinin akıntı olma ihtimali çok yüksek son haftalarda akıntı miktarı fazla ve su gibi olabiliyor
Ssssss 2-prensesannesiii hızlı olmuş gerçekten ☺️ benim de çok az geldi ama gerçekten su gibi herhangi bir renk ya da kan vs yoktu. Bekleyeceğim henüz devamı gelmedi. Artarsa doktorumu arayıp soracağım. İki gün önce nstye girdim 0 sancı çıkmıştı daha gelmez diye düşünüyorum ama belli de olmuyor 🤭
Ssssss 2-prensesannesiii bu arada nişan gelmedi değil mi sudan önce? Ben nişanı bekliyorum da öncesinde herkeste belirgin gelmiyor herhalde.
ZeynepUstaaa Ssssss sancıyla alakalı değil canım su gemilmesi benim suyum geliyosu ama nts de hiç sancım çıkmadı ama en son sezeryan oldum suni sancı istemediğim için
2-prensesannesiii Ssssss Yok nişan falan gelmemisti sadece biraz agrim vardi ama oda hamileliktendir diye düşünmüştüm. Doktorada ben 2 gün önce falan gitmistim daha dogumw var demisti ama oyle olmadi bence sizde bir gidin doktora
YelizAtilla 2-prensesannesiii nasıl bir ağrıydı acaba ben 34+2 deyim bütün gündür karın ağrım var sadece bir kere de sol kasığımdan adet sancısı gibi ağrı girdi ve gitti doktoeum muayene ol dedi ama hastaneme uzaktayım ve burdaki hastanede hiç hoşuma gitmiyor ona göre geri dönücem ☺️
Ssssss Arifcaninannesi azar azar da gelebiliyormus birden şu boşalır gibi de olabiliyormus. Ben de okuduğum kadarıyla biliyorum. Akıntı gibi değilmiş daha su gibi şeffaf ve kokusuzmus. Çocuğun durumuna göre kaka vs yaptıysa rengi değişik olabiliyormuş ama normalde renksiz ve akıntı gibi çamaşıra iz bırakmadığı yazıyordu.
Ssssss Diilruba evet belki de. Su gibi geliyor kuruyunca hiç izi kalmıyor ama sabah akıntı da gelmişti biraz ikisinin farkı belli oluyor yani. Bir de biraz daha arka taraftan geliyor sanki. Doktoruma yazdım gel bir bakalım dedi hastanedeymis. Şimdi doğumdan çıkmasını bekliyorum bir kontrol olacağım ne olur ne olmaz bir kaç kere daha geldi çünkü azar azar da olsa.
Azizecakir Diilruba evet benimde bazen akıntı su gibi geliyor ama çok nadir yavaş yavaş geliyor diyolar
Diilruba Ssssss Anladım ozaman çok iyi yapmışsınız doktora gitmekle muayene oldunuz mu ne dedi doktorunuz
Ssssss ZeynepUstaaa ben de sancı hissetmiyorum önceki günlerden farklı bişey yok. Sancısız su gelirse dediğiniz gibi suni veriyorlar sanırım ben de istemiyorum hiç inşallah kendi sancımla suni sancısız dogururum.
Ssssss Diilruba doktora gittim Altan baktı herhangi bir açıklık ve aktif su gelişi yoktu. Muhtemelen akıntıydı gelen. Bebeğin suyunda da herhangi bir azalma yokmuş evimize geri geldik ❤️
Ssssss Azizecakir galiba benimki de akıntıydı 😅🤭 o kadar takip ediyorum formu. Doğuma yakın akıntı arttığını biliyordum ama bunun su gibi gelebildigini hiç duymamıştım 😅
Diilruba Azizecakir Evet az gelmesi nadir oluyormuş banada az bile olsa su gelişi bacaklarından akar demişti doktorum ara ara yürüdükçe sızıntı halinde ama genelde biranda çokça geliyor demişti vallaha zor son zamanlar insan sürekli kendini dinliyor Bi yanda heyecan hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah
Nevnev Ssssss benim de bu haftalarda yani 36-37 de akıntım arttı, şeffaf, çamaşırım sürekli ıslak, tuvaletimi yaparken de geliyo akıntı. Ama suyla ilgili değilmiş. Akıntı artarmış zaten son haftalarda
Diilruba Ssssss Çok şükür sorun olmamasına sevindim ama zamanınız az kalmış çok heyecanlı sağlıkla kavuşun yavrunuzla inşallah 🙏❣️