Kizanesi Kızlar 36. Haftaya yarın giriyoruz benim pelvis kemiğimde çok ağrı oluşuyor bide arada bir bebeğim bi tarafımda toplanıyor karnım taş kesiliyor sancım oluyor normal mi çarşamba kontrol var ama
Cannn Kizanesi bende 35+4 üm aynı belirtiler bende de var yarın doktor kontrolüm var bakalım ne diyecek
civciv1520 Kizanesi bizde 37 +0 olduk bugün aynı şeyleri yaşiyorum bende 38+5 te sezeryan olcak nasipse ilk doğumum kaygılarım da var sağ salim kavusalim evlatlarımıza inşallah
Tugcemre08 Çarşamba benimde kontrolüm var. 35+4üm şuan. Toplanmalar kasılmalar bayağdır var ama bikaç gündür adet ağrılarım var gece ve sabahları. Dr. Ne diyecek bakalım. Nst vs. De hiç girmedim. 🤷♀️
Kizanesi Tugcemre08 ben girdim bir kez nst ye 29. Haftada hareket etmiyo du büyüdüğü için dedi doktor ama şu aralar adet olucak gibiyim akintim da bayağı bi arttı
Haticekskn Ayniyiz canim hafta olarak. Yalanci sancilarin baslamis. Benimde bebegim alt kasigima toplaniyor. Yurumekte zorlaniyorum canim aciyor. Doktora sordugumda bebek kendisine yer aciyor demisti
Tugcemre08 Kizanesi bu akıntı artması belirti mi acaba ya. Adet olacakmış gibi sancılarım var evet ama akıntı da arttı acaba etken mi. Vallahi biri çıksın desin ki şu gün doğuracaksın ne sevinirim😄😄
Kizanesi Tugcemre08 valla resmen bugün doğursam yarabbi şükür derim resmen uyku zerre yok kaşıntılarım zirve zaten hareketlerim ağır ah ah ne zormus anne olmak 😂😂😂