Gamzeee89 depsizoo hiç biri en iyisi elidor o kadar iyi geliyorki saçlarıma özellikle hamilelikte baya Bi uzadı
Aycnnn depsizoo gratisten revox at kuyruğu kullanıyordum ve ciddi şekilde faydasını gördüm benim saçım kolay kolay uzamaz ama o aşırı etki gösterdi tavsiye ederim biraz pahalı ama gayet başarılı bir ürün
Leylaalin depsizoo Durumun müsaitse Soins markasını öneririm özce özelin markası kesinlikle memnun kalırsın ben kullanıyorum hamilelikten öncede kullanıyordum hem dökülmüyor hem gürleşiyor saç durumuna göre sitede seçim yapabiliyorsun
depsizoo Gamzeee89 Benim saçımda egzama olduğu için tüm şampuanları kullanamıyprum o iyi gelmiyo bana yinede teşekkür ederim
depsizoo Hafissee sabah 3 bardak aç karnına içiyorum büyük bardakla bide aç karnına ilaç içerken içiyorum etti 4 gün içindede içebildiğim kadar içiyorum 3 lt ye yakın oluyo 😁 bazen geçiyo
Aycnnn KubilayGizemzkan hamileyken kullanılıyor mu bilmiyorum malesef ama kullanılır bence bir sıkıntı olacağını sanmıyorum revox at kuyruğu bitki özlü şampuan resim yükleyemiyorum sen yükleyebilirsen bu yada değil derim istersen
Aycnnn KubilayGizemzkan çalışanlara sorarsan söylerler zaten bende orada çalışanların önerisi üzerine almıştım
Gamzeee89 Mutlu_damla turuncu olanı aynen canım benim saçlarıma çok iyi gelio normalde saçlarım kısaydı omuzlarımdan aşağıda şuan bide pirinç suyu acayip saç uzatıo
Gamzeee89 Mutlu_damla benimde uzamıyordu pirinci ilk önce yıkıyorum sonra hazır suda 1 saat bekletiyorum sonra onun suyunu spreyle saçıma sıkıyorum