Yumurcakk Kızlar dün alışverişe gittik, eve geldim evi makınaya verdikten sonra sağ bacagıma krampmı girdi desem kas sıkışmasımı desem bilmıyorum ama tuvalete bile gidemıyorum (33+1) kaç gün sürer bu sizce
_imra_1213 Yumurcakk canım normaldir bebek büyüdü artık ağırlık yapıyor bende hamileyken uyurken kramp girerdi
HasretYildirim Yumurcakk 2-3 güne geçiyor ama tekrar olmayacağının garantisi yok maalesef. 35+4üm kaç kere yaşadım, kaç kere ağlayacak hale geldim bilmiyorum
bitanembugram Yumurcakk Hala geçmediyse duş alıp biraz masaj yaptira bilirsiniz masaj yaparken el hareketleri aşağı aşağı olmasın ödem varsa bileklere iner bu sefer aşağı dan yukarı yukarı masaj yapıp ağrının olduğu bölgeye de dairesel hareketler yapabilirsiniz biraz sert sekilde
Yumurcakk Serpil-3 canım bende de oluyordu ara ara ama öğlene doğru yürüdükce acılıyordu bu biraz farklı bacagım işlev görmüyor resmen
Yumurcakk bitanembugram ya dün duş yapsam rahatlarım dedim belki eşim inat etti dhaa kötü olur diye😔 bi deniyim bugun
Linaasel Yumurcakk doktorunuza sorun magnorm verir size çok rahatlatıyor canlarim kesinlikle öneririm doktorum verdi kasılma kalmadi
midekoruyucu Yumurcakk 13. Haftadan beridir kendimi az biraz yorsam aynı ağrıyı çekiyorum ve ertesi güne kadar sürüyor 🤦🏻♀️ Umarım sizin çabuk geçer. Bana hiç bişey fayda etmiyor 🤷🏻♀️ 34bitti hala aynıyım kilitliyor beni
bitanembugram Yumurcakk Benim geçmeyen kramplarim da böyle yapıyorum rahatlatiyorum hamilelikten önce de huzursuz bacak sendromu yaşadığım için bı sakıncası olmadı simdiye kadar
midekoruyucu Yumurcakk her ikisi de. Tam kilit oluyorum. Doktor magnezyum verdi ama çok fazla etkisi yok açıkcası
Kuzucccum Yumurcakk bi aydır neler cekıyorum bacak ağrısından özlelıkle gece. İlac kullanıyorum ama yok etkısı 😏
Yumurcakk Kuzucccum bana ne ilaç velse özellikle ağrı kesici kullanma taraftarı değilm bebeğe zararmış gibi geliyor
orkide21 Yumurcakk ay cokgecmıs olsun yarın gece genelde öyle oluyor ya bu haftalarda alısverıs çok yormuyor mu ben ikisdım atsam tır çarpmışa dönüyorum
Yumurcakk orkide21 teşekkürler canım benım ya ne biliym cıktm kendime cok güvenıyormuş gibi böyle olcagını bılseydım hayattta cıkmazdm valla😩