Emirinannesi34 Hafissee hepsi bana 10 dklık mesafede kimse gelmeyecek doğumdan önce, arasam sancım var diye ben hazırlanmadan kapımda olurlar. Ama uzak olsalardı kayınvalidemde annemde, doktora sorduktan sonra 36dan itibaren biri kalsın yanımda isterdim
Glbnpk Hafissee 34+1im. benim de annem gelecek il dışından. 10 Temmuz görünüyor doğum. 8 haziranda randevum var doktorun söylediğine göre hareket edicez. Her şey yolunda derse son hafta gelir. Yetişemezse de Allah büyük 😅
prensimgeliyor @Hafissee kimsen yokmuş orda madem bence annen gelsn kalsın en iyisi çünkü her an doğum bekliyoruz ya bişe olursa diye ben bile herkesle aynı şehirde olmama rağmen hemen hemen her gün gidiyorum anneme sabahtan
Sermec27 Hafissee 4 gün önce annem ve erkek kardeşim geldi 10 gün sonra da kaynanam kayınbabam gelecek 35+3 haftalık hamıleyım 🥰 bence tam zamanı benim dogum 38+2 de olacak sezeryan 19 gün kaldı inşallah🥰
ysmn_kck17 Hafissee Benim annem doğumdan itibaren 10 15 gün kalıcak ondan önce hiç aklıma gelmemişti bile gelsin kalsın ama gerek duymadım . Zaten eşim pandemiden dolayı evde olduğu için belkide insan aramadım .
ysmn_kck17 Hafissee 35 erken değil o zaman çünkü her ihtimale karşı bebislerin ne zaman geleceği belli olmaz vaktinde gelsinler tabikide en azından yanlışlık çekmemiş olursun 😊
1anne-2bebek Hafissee annenizi ozlediyseniz gelsınn tabı kı veya yalnız kalmak istemeyip evde ses olsun yanımda diye düşünüyorsanız. Ama dogumdan once aslında riskli durumunuz yoksa kalmasına gerek yok kımsenın ☺️ sezaryan olacaktım evden sabah cıkmadan nevresımlerımı bıle değiştirmiştim. Geldiğimde eve hazır olsun diye. ☺️😍
Derya2867 Hafissee valla ben de doğuda görev yapıyorum eşim yanımda değil başka ilde çalışıyor ama her ne kadar ilk trimesterde de olsam asla yanıma kimse gelsin istemiyorum
Hafissee Derya2867 ben tek yapamam ama ani bişe olsa panik atagım var fenalaşıyorum o yüzden risk atamıycam galiba😑 seninde Allah yardımcın olsun ama son zamanlar agırlaşıncave kaburgaya tekmeler sancılar egilip kalkamıyosun karnım tezgaha değiyo bulaşıgı zor yıkıyorum inanki
MDT Hafissee Allah yardımcımız olsun. Bir de benim bebeğim 1 hafta geriden geliyor. Doktor birisi gelsin yanına yemeğini falan yapsın iyi beslenmen lazım dedi. Şuan için annem gelemiyor maalesef ancak haziranın 15′inden sonra gelebilecek. O zamana kadar ben kendimi beslemeye çalışacam bakalım 🤷🏻♀️
Hafissee MDT ceviz ve kaşar ye bol bol benmki de kilosu gerideydi ceviz ve kaşar yedim şuan kilosu iyi
2-prensesannesiii Hafissee Dogumdan once yanimda kimse kalmadi dogumdan sonra da annem bir gün kayınvalidem de 2 gun kaldi herseyi kendim yapabiliyorum zaten kimseye gerek görmedim
bambam_betty Hafissee dogumdan önce kimse olmayacak. Doğum sonrası annem gelecek. Kvalidem de alt katta zaten. Ama Allahim bize güç versin, kimseye muhtaç etmeden ayaklanalım🙏
idiloska Hafissee benim de çok şiddetli regl sancılarım olurdu, gaz sandığım şeyler kasılmaymış, inşallah sizin eşiniz de gelir.
Fatmaadnz Hafissee bende şuan 35+3 haftalığım annem geldi yanıma eşim çalışıyor 9 da gidip 8-9 gibi geliyor ve ister istemez eşlerimizin aklı kalıyor benim erken doğum riskim var ekstra ama hiç belli olmaz bence gelsin annen yanında olsun doğumun ne zamana olacağı hiç belli olmuyor 🙏🏻