Yorumsuz Bende sezeryan ben ilk kızımda cokmkotuydum kalkamadım gerçi sanki mecbur olmadığım için kalkmadim annem kaynanam kaldı iki gün kaynanam bir gece annem ikincide doğduktan ucgun sonra bütün evi kaldırıp sildim supurdum çünkü ilgilenmem gereken bir çocuğum daha vardı onun için hiç yatmadım yatak bile sermelerine izin vermedim çünkü kendimi çok kötü hissediyordum yatak görünce inşallah bu dogumumdada yatmam iyi olurum onun için istemiyorum ikinci gün kızımı kendim yikamistim ikincide ama birinci çok zordu gelmez inşallah kalmaz çocuklarım birini görünce yemek yeme alışkanlıkları değişiyor yanımda biri kalınca sanki daha iş olacak gibi yatak kaldır götür getir Yani faha zor olacak sonra yatakları yıka felan kalabalik olacak bende fazla kalabalık sevmiyorum kendime yeterim diye düşünüyorum zor bir süreç gelecekse de öğleden sonra gelsin sonra gitsin kalması hoşuma gitmiyor çünkü daha ilk doğum değil bilgisiz değilim ikinci de değil azcok birşeyler gördük öğrendik bu üçüncü yaparım yani kendime guveniyorum sezeryan çok korkunç değil bir daha olsa birdaha sezeryan olurum iyikide öyle doğmuşum büyük kızım zaten derslerine çalışmıyor zorla yaptırıyorum okullar da yok malum küçük kızım zaten bir başka alemde oho hangisini söylesem bilemedim yani diyerlerinde vardı yattı hiç yerinden kalkmadı bunda olmasada olur yani istemem gelmesin