2inciannelik hzltly ben de acaba kelimesinin aceba diye yazılmasına ve sezaryen in yanlış yazılmasına kıl oluyorum 🤷♀️
Asil_Egem hzltly hayır biliyorum ama boşverin herkes istediğini desin bilemeyebilirler diye dedim canım takılma demek istedim🥰
Nurunannesiii12 hzltly bunu mu dert ettiniz allah başka dert vermesin🤣😂 klavyeden kaynaklı yazıyor olabilirler hiç gözüme batmadı.
Denizyildizii Mumyy yok eliştirmek değil sadece hastaneye gittiğinde hastahane yazdığını görürsün falan yazmıştı da o yüzden
Mumyy Denizyildizii ben sizin için söylemedim zaten burada bana komik gelen herkes başkasını eleştirirken kendi de hata yapıyor ama kimse kendiniknin farkında degil toplum olarak hep böyleyiz maalesef
midekoruyucu Burcu4135 ultrasyondan iyidir 😂 sonuçta ben nasıl yazıldığını biliyorum 😂 pek de umursamıyorum😁
Cigdemss hzltly ultrasyon annemde diyor her defasında düzeltiyorum ama umrunda değil, sadece bunlar değil, herkez , miğde bunlarda çok oluyor. İnsanın dili takılır arada olabilir ancak konuşurken dikkat etmenin ne kötü bir yanı olabilir ki.