Momos Kızlar 10. Haftadayiz. Dun aksam yemek yiyemedim. Aç karna uyudum. Sabah mide bulantısıyla tuvalete koştum. Mideniz bulanacak ama yemyeşil bir sıvı ve ardından kan kustum. Bu hamilelikte normalmi. Yaşayan varmı
nazmiyeee Momos normal canım öyle olur zaten sabah kusmaları ama çok ilerler ise doktoruna söyle bence
hilal8689 Momos demir hapı ya da vitamin kullanıyorsanız ondan olabilir. Beni de demir ilacı kusturdu kan sandım ilaçmış.
Sisi Momos gastritiniz var mı? Benim gastritim var mideme birşey dokunursa yeşil kusuyorum genelde canım ama kan da gelmiş bir doktora git sen hamilesin sonuçta
idiloska Baya böyle kan kan mı yoğun yoksa az bişey mi? Boğazınız tahriş olmuş olabilir, yeşil sıvı da mideden dolayıdır. Ben de çok kusardım boğazım tahriş olurdu hep
Momos idiloska boğazım da bi tahriş hissetmedim ama belkide öyle olmuştur. Umarım kötü bişey değildir doktora görünücem inşallah
Momos Sisi midem hamur islerini ve et yemeklerini sindiremiyor son zamanlarda yediğim zaman ağrı ve kusma oluyor. Gastrit değil ama başka bi sorun var sanırım😢
11mom2 Momos sabah miden bulandi karnn ac oldugu icin once yesil su kustun snra o suda bttigi icin ve mden bulanmaya devam ettigi icin ya miden yada bogazn tahris olmustur olur öyle cok olmaya devam ederse doktora görün
nazmiyeee Burc1n canım ufacık bir şey ise sabah bulantılarında oluyor bazen ama eğer çoksa zaten bende doktora danış dedim.
Burc1n Momos Ben de sabahları kusardım midem de problemli buna rağmen hiç yeşil hele ki kan kusmadım bence doktorunuza danışın safra da kusmuş olabilirsiniz . Bana normal gelmedi açıkcası