_hira_ Yakın zamanda isimli hastane çıkışı yaptıran güzel anneler hangi sayfadan ne kadara yaptırdınız ? Foto ekleyebilirseniz çok memnun olurum 🙏🏻
01-adana _hira_ damla dizayna yaptırdım ben aşırı güzel henüz elime ulaşmadı ben tulum şapka eldiven kapı süsü yastık 150 TL ye yaptırdım bı bakın derım
ipek2017 _hira_ Instagram da “ Bebek Nevresim” sayfası var istediğiniz model üçlü 4 lu onlu hastane çıkışı yastığı herşeyi mevcut kalitesi de çok güzel tavsiye ederim.
_hira_ 01-adana aaaa fiyat çok iyiymiş . Kime sorduysam en uygun 200 TL . Bakıyorum hemen teşekkür ederim 🙏🏻💐 sağlıkla giymek nasip olsun inşallah 🙏🏻
Nur_tanem Uniqon sayfasına yaptırdım canım yastığı battaniyesi hepsi içinde 230 TL kalitesi kumaşı rengi gayet güzel geldi 😍💙🦁
_hira_ Esialp elinize sağlık 🙏🏻 Sizin kadar becerikli olduğumu düşünmüyorum 🙈😂 sağlıkla giysin inşallah 🙏🏻💐
Nur_tanem _hira_ teşekkür ederiz inşallah sağlıcakla gelsin miniklerimiz de giydiği günleri göstersin Rabbim tüm anne babalara 🧿🥰🤗
Esialp _hira_ âmin inşallah canım youtube de videoları var izlersen yapabilirsin sadece biraz dikkat isteyen birşey
Hafissee _hira_ aynen şapka eldiven ve tulum arkalı önlü baskılı ama gayet güzel yani şapkası da baskılı siteye bakarsan cok güzwl örnekler var fiyatta cok uygun
Leyla_33 Resim yüklemeyi beceremedim ama bende yaptırdım 10 gün elime ulaştı 11 parça 180 TL. Kumaşı güzel 👍🏼 butikbebecik sayfasından