lily-11 Hafissee benim iki dündür küçüldü sanki ben de edişelendim. Ama sanırım tuvalete çıkmama göre değişiyor demir hapı çok şişiriyor tuvalete bir kaçgün çıkamyorum. Ne zamaan yediklerime dikkat edip tuvalete çıksam o zaman karnım hafifleyiveriyor
Nundiyebiri Ben 31 haftalıgım ve hem yumuşacık karnım yemekten sonra sadece sertleşiyor onun dışında olmuyor bir kere sinde çok gaz problemi yaşarken birden gitmişti yumuşadı karnım doktor gazını çıkarmışsındır dedi ben o yüzden normal karşılıyorum
Yuceroglu Nundiyebiri aynen benimde yemekten sonra sertleşiyor karnım. Yemek öncesi falan yumuşak. 😁 Demek ki herkeste oluyormuş
lily-11 Hafissee çok iyiymiş ya ben hamile kaldığımdan beri çok sıkıntı çektim. Şimdi kefir içiyorum bu hafta çok rahatlattı.
Hafissee lily-11 ah evet kefir cok severim bende sade si daha faydalı bol yogurt yiyorum oda etki ediyo galiba
Hafissee lily-11 meyveli de katkı maddeleri var ama canm en iyisi sade al içine evde kendin meyve doğra ye meyveli cok önerilmiyo 🤢
lily-11 Hafissee evet haklısınız ya burda biri daha demişti içine meyve doğruyorum diye öyle yapim. Peki ne kadar içiyosunuz ben çay bardağı kadar içiyorum.
Hafissee lily-11 ben bir su bardagı içiyorum hatta. Aksam yemeklerinin yanında da içebilirsin ayran niyetine