idemimek Merhaba! HANımlar 17 haftalık gebeyim 2. Gebeliğim ilk doğumum sezeryan üç gündür falan sağ kasığımda dikiş yerinin biraz üzerinde bi ağrım var geçmiyor yatakta bi tarafımdan bi tarafıma dönerken de acıyor ayakta pek nbişey yok oturunca daha çok artıyor dikişlerimde mi bişey var bilemedim acile gidicem böyle bişey yaşayanınız varmı (iki gebelik arası 4 yıl)
Denizz01 idemimek kasık ağrısı normal benim de oralarda olıyor canım 17 haftadayım normal 😌 yavaş hareket etceksn canım
idemimek Denizz01 benimki kısa süreli geçici bi ağrı değil iki gündür sürekli devam ediyor yoksa hamilelikte ki kasık ağrısını biliyorum
Yasmina O haftalarda benim de oluyordu özellikle oturduğum yerden kalkarken doktorum normal olduğunu söylemişti
Yoncaarslan Bende 15. Haftamdayım benimde sağ kasığımda zaman zaman ağrı oluyor, batma hissi, doktorum normal dedi bağlardan kaynaklanıyormuş genişlediği için
idemimek Sağolun kızlar doktora gittim kan idrartahlili yaptırdım hiç bişey çıkmadı ultrasonla da bi sorun çıkmadı stres ve yorgunluk olabilir dinlen dedi inşallah Doğuma kadar sürmez 😏