Yenianne241 hurma falan yiyin diyolar perina masajı merdiven in çık sguat yap yürüyüş önemli benim henüz erken şafak 52 de bunları okumuştum sağlıcakla gelsin bebiskonuz
Açılma olması için
Yenianne241 doğumunuz suni sancı ile mi başlatılacak? Kaç haftalık bebeğiniz?
Yenianne241 aynı durumdayım 39 haftalığım bekleyeyim şurda
Yenianne241 neler yapıyorum neler açılmıyo yarın 39haftalık oluyoruz doktor kontrolde ne diyecek bakalım dar dedi zor olucak doğum bebek iri kafa büyük kanala bi türlü girmiyo 🤦🏻♀️Dünden beridir de bel ağrım sancım var
Cylncyln_01 benim sancım da hiç yok nasıl olacak bilmiyorum 😑
Ysmnbl çok sağolun Allah Razı olsun
Haziraan 27 haftalık evet sunni sancı ile olacak
Sevillayy ben 37 haftalığım bebeğim eğer gününü bekleseydi 4 kilonun üzeri yani iri bebek oluyordu
Yenianne241 hayırlısı inşallah rabbim yardım etsin
36 haftadan sonra günde iki kez ilişki doğumu kolaylaştırıyor ve rahimi yumuşatıyor ilişkifen sonra o şekilde biraz beklenmesi gerekiyor.Doğal doğumu savunan doktorlar ödev olarak veriyor
Son 5 gunum acilmam vR ama sancim yok bu durum herkeste farkli bazi gebeler naparsa yapsin acilmasi kolay olmuyo malesef
Yenianne241 amin hepimizden inş 😊
Yenianne241 kaç haftalıkken başlatılacak acaba? Doktor bana da doğumu başlatabiliriz demişti merak ettim sizin haftanızı.
Haziraan 37. Haftadayız
Allah yardımcınız olsun. Fırsatınız olursa sürecin nasıl ilerlediğini yazar mısınız? Ben de merak ettim.
Yenianne241 Allah yar ve yardımcınız olsun 🤲
Vaveylaa inşallah paylaşırım sizlerle
Haziraan amin çok sağolun
Var mı bir ilerleme, umarım iyisinizdir 🙏🏻