midekoruyucu Dila71 ay yorumları okudum da mehmet isminin yanına ne koyarsan koy yakışıyor Maşallah 😁
Dila71 midekoruyucu ahahaha gerçekten mi ya 😅😅 Mehmet tek başına da güzel bir isim aslında ama nedense iki isim düşündüm 🙄🥰
midekoruyucu Dila71 ben de onu dicektim neden ikinci isim düşündünüz diye tek başına da gayet güzel, acaba dedm büyüklerden birinin adı mı ? Eğer öyleyse iki dedenin adını koyuverin gitsin 😁
Dilan33 SutlacimiYedimmiBen benim oglum cok inat Acaba Mehmet siraçlarin hepsi mi öyle 😁 Çok severek seçmıstik bu ismi
SutlacimiYedimmiBen Dilan33 hem inatci hem sinirli agresif asi bizimkisi😁 bizde severk koymustuk bu ismi adiyla buyusunler insllh🤲2018 temmuz dogumlu bizimki sizinki?
Dilan33 SutlacimiYedimmiBen 2018 subat dogumlu. Ayni benimki de cok sinirli inatcı ama kardesi olunca duzelir insallah. Cok hevesli cunku kardes gelecek diye.
SutlacimiYedimmiBen Dilan33 bnmki surekli basini oksamak istiyor elini ayagini öpüyor 😊 benden kıskanmıyor bebegi ama babasi sevmek istese kiskaniyor babsini vurmaya çalışıyor.
midekoruyucu Dila71 valla bana yine de uyumlu geldi, Mehmet Cesur … havalı geliyor bana 😁 hem büyüklere jest olur 🤗
Ayseee3434 Dila71 iyi aksamlar canim babanin adi cesurmuş bende eşime cesur ismini onerdim.hic begenmedi hatta post bile actim bunun icin.dun farkettim de bugun yazayim dedim.cok nadir bir isim hic duyulammis ya herkese tuhaf geliyor eşim dahil.🙁