Nescafe Neslihanbew benimde 29. Haftamda ters dönmüştü bebeğim 41. Haftada doğum yaptım. Hemde hergün yürüdüğüm halde. Şimdi ikinci kızımda 29. Haftada dönmüştü 37 haftalık hamileyim bekliyoruz bakalım.
Huzurmelegim_28 Neslihanbew 29 haftadayım bende perşembe kontrole gidicem acaba bana nediycekk çok heycanlıyımm
VMS Neslihanbew ciger gelistirici ve progestan vermedi mi? Benimki bir aydir kanalda ama tam oturmasi gerekiyormus kanala ondan sonra 10 gun icinde dogum oluyor dedi doktorum
Neslihanbew Nescafe benim kızımda kanala bu haftalarda düşmüştü 39 a kadar bekledi şimdi yine aynısı oldu ama yine de endişeleniyorum her bebek farklı
Neslihanbew dilbos hayır çünkü benim kızımda kanala bu haftalarda düşmüştü 39 a kadar bekledi şimdi yine aynısı oldu ama yine de endişeleniyorum her bebek farklı sonuçta
Neslihanbew Huzurmelegim_28 doktora gittimizi aşağı dönmüş ya da kanala girmiş olabilir karın düşüyor genelde bu iki durumda ama istisna vardır tabiki
Zeyneponcel Benimde 27 de suyu çoğalmıştı ve kafası aşağıya dönmüştü. Doktorum ciğer geliştirici iğne ve Progestan verdi 3 haftadır kullanıyorum bikaç gün önce tekrar kontrole gittiğimde pozisyon aynı ama rahim ağzı uzamış dedi
Neslihanbew Zeyneponcel sadece kanala girmiş ama kafasını falan ölçebiliyor şuan kızımda 35 haftada yüzünü bile göremiyorum kafa gözükmüyor demişti ama yine aynı sorun olunca korkuyorum
Neslihanbew VMS vermedi ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu bekledi orda şimdide ahnı soru ama her bebek farklı korkuyorum sadece şunu biliyorum yüzü şuan göZüküyor tam anlamıyla oturmadı kanala
Aylinsemih Neslihanbew benim 27 de dönmüştü zaten erken dogum riskim var bebek aşağıda herkez korkuttu beni yok sen çantani hazırla bebek dogum şekli almış falan sonra grcen hafta sordum doktora böyle böyle diyo millet doğrumu diye doktorumda bebek bu aylarda gün içinde elli kere pozisyon değiştirir merak etme sen dedi