Ipekbocugu Hastane çantasında ebeye verileceklere iç zıbın mı koydunuz? Çıtçıtlı badi mi? Göbek bağı için iç zıbın mı gerekir acaba🤔
Cemrece Ipekbocugu Ilk etapta citcitli olmayan oneriliyor canim ben buz dolabi posetlerine tek tek kiyafetlerini koydum hepsinin icine de hem citcitli hem normal zibin koydum garanti olsun diye 😁
Denizyildizii Ipekbocugu hastane çıkışı aldıysan direkt onu ver cnm. Sen ne verirsen onu giydiriyorlar
Deleted5544 ben gömlek gibi çıtçıtsız olanlardan koydum ama hemşireler çıtçıtlı giydirmişti, bende sonrasında hep çıtçıtlı giydirdim
Aylinsemih Ipekbocugu hastanenizden bi liste isteyin canm ben istedim oradakileri giydiriyormuslar adetlerine kadar yazıyor
Mumyy Ipekbocugu illa ic zibina gerek yok citcitli giydirmislerdi ogluma ben de hep oyle yaptim sorun olmadi elinizde yoksa hic almayin bence
Ipekbocugu Mumyy sipariş verdim iptal edeyim olmadı ya gereksiz masraf olmasın bide eski gönderilerde onunla beli açılıyor bebeklerin demişler.
MDT Ipekbocugu annem de aynı şeyleri söylüyor. Ağız bezlerini vs hep biz yapardık,hamileysen boş vaktin yoktu sürekli bir şeyler yapmak , dikmek zorundaydık diyor 🥰
Cemremila Ipekbocugu 10 lu hastane çıkışını koydum birde çorap yanına iç zıbında çıtçıtlu da çıkıyor ya duruma göre bakarsın gidip alma şimdi
Yuceroglu Ipekbocugu ben çıtçıtlı zıbın koydum. Diğeri giydirilince bebeğin tepesine kadar kayıyor kıvrılıyormuş. Doğumhanede çalışan arkadaşım gerek yok dedi😊