BusraUras Merve5561 inşallah. Gönlünüzü ferah tutun bu gebeliğiniz çok daha iyi geçer inşallah ilkinden. Stres yapmayın.
Derya3361 sumlifee evet biliyorum zaten bende yazmıştım ben randevumu oluşturdum bilgi amaçlı yazdım nasıl bır doktor flan bilmiyorum Trabzonlu değilim
BusraUras @MerveKaya38 bende tayinle geldim Trabzona. Birşeye ihtiyacınız olduğunda yardımcı olabilirim. İstediğiniz herşeyi sorubilirsiniz. Bizim insanımız biraz değişik alışmakta zorluk çekebilirsiniz.
MerveKaya38 BusraUras yok canım daha gelmedik haziran sonu gibi hem doğumum var hemde ev taşınacak 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
BusraUras MerveKaya38 Allah kolaylık versin benim doğumda o zamana denk geliyor 😊 lojmana mı çıkacaksınız yoksa başka ev bakacak mısınız? Lojman tercih ederseniz erdoğdu da ki lojmanlar diğer lojmanlara göre daha yeni daha iyi. Fatihteki lojmanlar eski 😔
MerveKaya38 BusraUras eşim gidip bakacak canım daha hangi ilçeye çıkacak bilmiyoruz açıklanmadı aciklansin sana sorarim canım ordasin ya bilirsin 🤗 inSlah yakın çıkarız 🤲🏻
Dilara61 -ilk-gebelik kesinlikle katılıyorum, çok yanlış bir muammele yaptıkları. Allah ellerine düşürmesin 🤷🏻♀️
Dilara61 Derya3361 çok yakın arkadasımda oraya gitti çok memnun kaldı, istediği tüm fotoları çıkarttırdı üstelik. Umarım sizde memnun kalırsınızz :)
BusraUras MerveKaya38 inşallah 😊 biz merkezdeyiz. Burada her yer birbirine yakın sayılır en uzak mesafa 40 45 dk. Her türlü yardımcı olmaya çalışırız siz gelinde hayırlısı ile bir inşallah.
MerveKaya38 BusraUras ay inslah canım neresi cikarsa çıksın tanistik sonuçta birakmayalim birbirimizi 🤗🤭