Merve5561 Merhaba kızlar Trabzon KTÜ de Seda hocaya detaylı ultrason yaptıran var mı ilk kızımda Medical park Karadeniz’de yaptırmıştım detaylıyı şimdi Seda hoca hem de riskli gebelik uzmanı olduğu için ona gitmek istiyorum ama nasıldır acaba
BusraUras Merve5561 bende Ktü de yaptırdım detaylı ultrasonumu. Ama Seda hocaya değil. Memnun kaldınız mı diye sorarsanız hayır. Çünkü eşimi içeri almadılar o da çok büyük olmasına rağmen. Hiç benimle konuşmadı hoca soru sormaya bile çekindim sorduğum sorulara da kısa kısa cevap verdi sinir oldum. Ölçümleri verdi elime çıktım ne bir çıktı verdi ne bir fotoğraf.
Derya3361 Merve5561 doktorum beni dışardan biyere yönlendirdi hastaneden daha kapsamlı daha iyi dedi süresi 1,5 saat olacakmış fiyat olarakta 600₺
-ilk-gebelik Merve5561 randevu almak biraz zor eğer ücrer vermek istemiyorsanız önce normal muane sırası almanız gerekiyor sonra onlar tarif veriyor. Hoca tercihi var mıydı emin değilim bana kendileri verdiler
Merve5561 Annesininkuzusu01 açıkçası KTÜ yü sevmiyorum bi kere gittim kızımın alerjisi var diye dr götürdük hiçbir işimi halledemedim döndük sinir küpü olmuş şekilde bakalım inşallah bu iyi geçer
Annesininkuzusu01 Merve5561 Medical Parkı arıyorum fiyat için bekletiyorlar saatlerce ben İmperiale gidiyorum neden orada detaylı yok anlamıyorum doğrusu
Merve5561 BusraUras yaa gerçekten mi Seda hocayı önerdiler bize ama ben de KTÜ deyince olumsuz bir düşünce oluşuyor kafamda bakalım kararsız kaldık
Dilara61 BusraUras Ben de daha 2 gün önce yaptırdım adını bilmiyorum ama kimin yaptığını. Ne fotoğraf ne bir açıklama çok tuhaftı. Salı günü raporunu kendi doktoruma göstericem
Elif6192 BusraUras aynısını da bugün ben yaşadım. Üstelik doktor ikili tarama yaptırmamıştım diye o zaman detaylı ultrason da yaptırmayın dedi. Çok gerildim gerçekten yanında. Kaçıncı haftanızda yaptırmıştınız siz onu sorabilir miyim
BusraUras Annesininkuzusu01 ben kontrole medicalpark a gidiyorum. Detaylı için ktü ye yönlendirdi doktorum beni.
Merve5561 Annesininkuzusu01 ben 700-750 civarı diye duydum ilk kızımda Medical park Karadeniz’de yaptırdım ben 3 sene önce 365 ödemişim 40 dk civarı bakmıştı açıkçası riskli gebeliğim var hem de onun için Seda hocaya gitmek istedim ama bakalım ne yaparız henüz 16 haftalığım
Derya3361 Merve5561 Alimdar şimşek eski Boyner ustunde yalnız 4boyutlu için randevu almıştım orda yanlış bişe demiş olmayım ama telefonla aradığınızda ücret bilgisi de veriyolar
BusraUras Merve5561 ben medicalpark ta Nebahat Nuhoğlu’na gidiyorum. Nebahat hanım yönlendirdi beni detaylı ultrason için Ktü ye. Yönlendirirken dedi ki bana hoca biraz sert aksidir çok soru sorma ölçümleri ben yorumlarım. Dediği gibide çıktı. Hiçbirşey anlamadım. Ama bütün ölçümleri yaptı herşeye baktı. Bitti kalkabilirsin dedi ölçümleri verdi çıktım. Böyle gereksiz bir ölçüm oldu. Fiyat olarak 315tl verdim.
BusraUras -ilk-gebelik Mehmet Armağan Osmanağaoğlu. 315tl idi ücreti ben gittiğimde. 02.03.2021 de gittim.
-ilk-gebelik BusraUras ben de nebahat hanıma gidiyorum. Benim doktorun Gökçe hanım bu perşembe bakalım nasıl olacak inşallah memnun kalırım
minigim34 BusraUras canım merhaba bende ktüde detayli yaptiracam da doktoru kendin mi sectin detayli icin cavit hocayi öneriyorlar yaptirabiliyor muyum
BusraUras -ilk-gebelik inşallah. Herşeyi sorun cd çıktı falanda isteyin ben pişman oldum istemediğime. Siz olmayın inşallah.