Sürekli burda sizlere soru soruyordum doğurana kadar insan ne yapacağınıbilmiyor ama sonunda doğurdum Allahım hepinize nasip etsin bu duyguyu ve bende panik atak rahatsızlığı var buna rağmen normal doğum yaptım suni sancıyla ama olsun o yüzden kendinizi korkutmayın herşey bebeğinizi kucağınıza alana kadarmış yemin ederim ki 🥰🥰

selingeles12 Allah bağışlasın canım🌸ben de doğurmak üzereyim canım muhtemelen bugün doğum olacak aşırı sancım var. Açıklık nasıl ilerliyor acı dayanılcak gibimi ne zaman cok şifdetlenyor

Teacherr Benimde belim cok siddetli ağrıyor ara ara karnima giriyor sizde nasil nstde sancin gözüktü ama acilma yok dute eve gonderdi🥺

selingeles12 Oh masallah bende sanci çekiyorum dua ette kolayliklar ile bende alayim yavrumu kucagima❤️

selingeles12 gözünüz aydın anneli babalı büyüsün . Kaç kg doğdu. Yani dr.un hamilelikteki dön muayenede ölçümleri doğru çıktı mı

F_nur benim belime sürekli şiddetli ağro giriyor nişanım gece ikide geldi. Açılma yoktu ebe eve gönderdi.ama şifdetli sancılarım çıktı nst de. Açıklık olmamasına şaşırdıkar. 9da gideceğim bakalım ne diyecekler

selingeles12 Allah analı babalı büyütsün canım 🤲🏼❤ Kaç haftalık doğum yaptın bu arada 🤗

selingeles12 Allah Analı babalı büyütsün insallah suni sancı zor mu 🤦 ayrıca kaç haftalık dogum yaptın cinsiyet nedir

Kızlar hiç korkmayın. Sancılar dayanılmayacak gibi değil. Sancı geldikçe nefes kontrolü yapacak ve kendinizi kasmayacaksınız ki bebek yolunu bulsun kolayca. Ben sancı çekerken ebemböyle söyledi hep ve bebeğiniz için dayanıyorsunuz.
            Güzel anne Allah analı babali büyütsün inşallah şimdi sen sürekli bebeğinle ilgileniyorsundur çok yorgunsundur😍❤️🥰

Teacherr rahimde açılma başladığında ve ilerlediğinde ağrılar şiddetleniyor ama hiç panik yapma canım Rabbim bir avazda kurtarsın kucağına aldığında acının nasıl geçtiğine kendin şahit olacaksın 🥰

F_nur kuzum benimde aksine sancım hiç yoktu nstde de çıkmadı bebişin suyu bitince suni sancı ile başlattılar bu evrede bol bol yürüyüş yap inşallah kolaylaşır 🌸

Teacherr Allahım yardım etsin kuzum suni sancı da verebilirler günün dolduysa ama hiç korkma Rabbim sağ salim bi avazda kurtarsın 🌸