melissannesi Kızlar bi kaç gündür karnım çok ağrıyor varmı benm gibi yaşayan bugünde geçmezse dr a gideceğim adet sancısı gibi ama bazen çok şiddettli oluyor😔
Firstlady melissannesi siddetli olmasini bilemem canim ama bende de oluyordu. Normal ama sen yine de doktora gorun mutlaka
melissannesi Firstlady gittim acile dayanamadım yorgunluktan dedi iş yapma vs istiraat ve progestan verdi 1 hafta kullancam
Mlhameliha Bende 11 haftalık oldum bende karın ağrısı var normal mi sizce kızlar yaşayanlar bilgilendirir mi yoksa hastaneye mi gitmeliyim
melissannesi Mlhameliha ben gittim dünde yorgan nevresim vs değiştim çok fazla ayakta durmayın dedi dr enfeksiyon şüpelendi ama o çıkmadı progestan verdi ve istiraat
Ozlemayaz15 Bende bugün 11 haftalık oldum inşallah.benim 9. Haftaya kadar hep vardı .sürekl adet olacakmış gibi ama şiddetli değildi . 10. Haftada geçti çok şükür.eger çok fazla ve şiddetliyse mutlaka git.
melissannesi Ozlemayaz15 gittim rahatladım öle korkulacak bişi yokmuş. benim ilk gebeliğimde hiç olmamıştı bunda olunca endişelendim aynen adet gibi evet inş gecer benmde
Firstlady melissannesi evet canim is yapma cok. Ben de ev temizleyince belim falan cok agriyordu. Kendine dikkat et
melissannesi Ankakusu35 sordum bende 1 hafta kullanman yeterli olur bebek yerleştiği için ağrını hafifletir dedi yoruldum ya sanırım garanti olsun diye
Ankakusu35 melissannesi bende 12 haftalığım benimde çok ağrım var :( salı günü gidicem bende geçmiş olsun size de
melissannesi Ankakusu35 saol cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun cinsiyet öğrendin mi belki ele verir bebiş kendini hadi inş🐣💙❤️
Ankakusu35 melissannesi yok salı günü 2 li taramaya giricem bakalım belki doktorumuz tahmin yapar sen öğrendin mi :) hem heyecan hem korku 2. Bebeğim olmasına rağmen heyecanlar hep ilk günkü gibi
melissannesi Ankakusu35 benimde aynen öyle tam 12 haftaya denk geliyor kontrolüm ümit ediyorumki bi tahminde bulunur ilk hamileliğimde 12 de bana sölemişti dr değişmedide☺️ Bakalım bu ne olacak çok merak ediyorum ne güzel heycanlar çok şükür🤲🏻☺️