Minikmucizemmm Kızlar merhaba herkese 3 yaşındaki oğlumun dün kuzeni ile oynarken köprücük Kemiği kırılmış daha önce yaşayan var mi çok kafama takıyorum 😞
Firstlady Minikmucizemmm Allah yardimcin olsun canim ya kiyamam😢😢 benim kardesim 10 yasinda kirilmisti senin ki kucuk daha ama merak etme cabuk iylesicek InsAllah 🙏🏻❤️ Alciya almissinizdir herhalde?
Motherhoodie Minikmucizemmm benim kardeşim de o yaştayken düşüp kırılmıştı alçıya alınmadı doktor küçük olduğu için çabuk iyileşir dedi sadece krem vermişti ağrı kesici 10 günde falan iyileşmişti
Minikmucizemmm Firstlady canım doktor küçük olduğu için alçıya almadı 8li bant taktı yelek gibi birşey 3 hafta kalacakmış
Minikmucizemmm Motherhoodie evet bizimkide alçıya alınmadı medikalcilerden 8li bant istedi yelek gibi birşey onu taktı ama krem vermedi calpol verdi ağrısı olduğunda ver dedi
zhryrn Biz de yaşadık canım tam bir yaşında yürüme evresinde oldu. Çok şükür çok kursa sürede iyileşti ağrı yapmıyor pek orası doktor da söylemişti çorbalarına kemik suyu kat bolca bir de güneşe çıkar Allah şifa versin 😇😇