Glcntn 9 haftalık hamileyim .4.haftadan beri ya çok uyuyorum yada uyuyamıyorum.akşam 9 olunca gözlerim gidiyor uyuya kalıyorum gece 3 te kalkıyorum sonrada uyuyamıyorum . Geç yatıyorum bazen uyanmıyım diye o zamanda sabahın 6 sında kalkıyorum .valla deli olcam bunun bi çözümü yokmu
Sirine2828 Glcntn cok dazla yada cok az uyumicaksin , öglenleri uyumamaya calis , aksam erken yat gün icerisinde canini sikmicak uykunu getirmicek seyler yap öglenuykusu yaparsan geceleri uyanirsin , hormonlardan olabilir . Saatince uyumaya calis
Sumeyyekaya Glcntn bende öyleyim uyku duzenim hiç yok bu da beni iyice sinirli yapıyor 11 haftalık hamileyim bnde ilk gebeligimde bol bol uyurdum bunda gulyabani gibiyim evin içinde dolanıp duruyorum
mervebolatkirac Glcntn önceden de böyle miydi uyku düzeniniz? Benimde ilk zamanlarda sadece yemek ve lavabo için kalkıyordum sadece hatta masada daha yemek yerken kafamı zor tutuyordum kendimi zor atıyordum yatağa 😂 şimdi de uyuyamıyorum
Glcntn Sirine2828 öğlen hiç uyumam akşam böyle mesela şimdi uyuyamıyorum .saat 11 11 buçuk gibi yattım 3 te kalktım yatağın içinde dönüp duruyorum uyuyamıyorm saat 4 buçuk oldu 😕
Glcntn mervebolatkirac önceden en erken 12 de yatardım sabah 8-9 gibi kalkardım çalıştığım için ama bu farklı bişi ya ne yapcamı şaşırdım bazen gözümü acamıyorum bazende gözüne uyku girmiyor sinir bozuyor
mervebolatkirac Glcntn kesinlikle 18. Haftamızdayız bizimde aynı bazen gözümü açamıyorum, bu gün olduğu gibi gözüme uyku girmiyor ne yapsam uyuyamıyorum 🤦🏻♀️
mathematician @Glcntn ben de 9 haftalık hamileyim ve aynı sorunu ben de yaşıyorum. Gece lavabo için sürekli uyanıyorum, sabah da 6 gibi gözüm açılıyo ve geri uyuyamıyorum. Akşamları da 9 gibi uykum geliyo, kendimi yatağa zor atıyorum. Normal mi? (İlk hamileliğim)
Patilimom Glcntn bnde 11 haftalık hamileyim. Gece baykuş gibi dolanıyorum sabah 6 oluncada uyanıyorum. Gece geç de yatsam erkende yatsam hep aynı. Hiç sabah uyuyamıyorum. Bı de gece 2 defa uyanıp dolanıyorum. Sanırım alışkanlık haline geldi.