Birkedibirbebek İki çizgi de hemen koyulaştı ilk bebeğimde adetim 4 gün geçmesine rağmen silik çizgiydi şimdi adetten bir gün önce koyu çizgi var mı böyle olan ne etkiler bunu acaba :)
Izelecren Birkedibirbebek benimde adetimden 5 gün önce evde yaptığım testte ikinci çizgim kopkoyu çıkmıştı ama bunu ne etkiliyor bir fikrim yok canım☺️
Birkedibirbebek Zeysezer ElisaDuru alyaninannesi2 Izelecren belki yaşayan ve haftası mı etkiliyor yada herhangi birşeyi etkiliyor mu diye merak ettiim 3 test yaptım hepsi koyu koyu çizgiler pazartesi kan vereceğim ☺️
Izelecren Birkedibirbebek 845 çıkmıştı benim tam regl günümde verdiğimde canım 4 gün sonra verdiğimdede 4000 küsürlere çıktı şimdi 14 haftadayız çok şükür🙏🏻
alyaninannesi2 Birkedibirbebek genelde 4 haftayı geçmişse koyu çıkar derler ama ne kadar doğru bilemem 🤷🏻♀️ Sağlıkla kucağına al canım 🌸
Birkedibirbebek alyaninannesi2 çok teşekkür ederim🌸💕 ikinci kez de olsa ilki kadar merak ve heyecan dolu oluyormuş☺️
BusraUras Birkedibirbebek benimde iki çizgide çok koyu ve netti. Adetimin gecikmesinden 5gün sonra yapmıştım testi. Sabah ilk idrarla yapılan testlerde ikinci çizgi daha net çıkıyormuş.
lentil Birkedibirbebek benmde ilk gebeliğimde silikti ve beta değerim de düşüktü (kalbi durduğu için kürtaj olmştum) bu gebeliğimde yapar yapmaz 2 çift koyu çizgi ve beta değerim çok yüksekti. Belki denk geldi bilmiyorm ama öyleydi