Yahyam_17 kuzenime de deataylıda omurilik açıklığı olduğu söylenmişti, detaylı usgyi özel bir yerde tekrar yaptırdı. Bebeğin gayet sağlıklı olduğu sadece plesantadan tek damar beslendiği biraz minik bir kız olacağı söylenmişti. Kilosu 3 kilodan düşüktü şimdi 1. Sınıfa giden çok da Zeki ve sağlıklı bir kız oldu. Maalesef dr lar her şeyi net göremiyorlar ama doğduktan sonra anne baba bize bebeğimizin hasta olduğunu söylemediniz diye dava açıp şikayet ediyorlarmış. O yüzden en kötü ihtimali bile hemen söylüyorlar kendilerini kurtarmak için dünyayı anneye zehir ediyorlar. Benimde yaştan dolayı down sendrom riskim yüksek çıktı, sonra bebeğin kalbinde kaçak olduğu söylendi. Bu kalpteki rahatsızlık down sendrom belirtisi de olabilirmiş ama normal bi bebekte de olabilirmiş. 28. Haftada bebeğimin sağlıklı olması için sürekli dua ederek Allah’a teslim oldum bekliyorum. Evde 8 yaşında oğlum 4 yaşında kızım var. 3. Çocuğu düşünmüyordum adet olamadığım için gittiğim dr menopoza giriyorsun artık çocuğun olmaz dedi (37 yaşında) ama olmuş üstüne adet söktürücü kürler kullandım, adet olabilmek için ilaç kullandım hayata tutunup düşmemiş. Hayata gelmek için çabalayan savaşçı bir erkek bekliyorum. İnşallah Allah kimseyi korktuğuna uğratmaz hepimiz sağlıkla kavuşuruz