Gulizarsahinguler Tubasam üzülmeyin çevremde daha erken haftada bile doğup sağlıkla büyüyen çok örnek var. Siz de bebeğinizin tedavisi bitince sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bazen hersey üst üste gelir . Rabbimizin imtihanı. Allah’a sığının. Size tek yardım edebilecek birtek O’dur. İbadet edin kuran okuyun kuran dinleyin insanı çok rahatlatıyor. İnsirah suresini dinleyin kalbi ferahlatıyor.
NAZ-Naz Tubasam Allah sabırlar versin bol bol İnşirah suresi dinleyin, okuyun, dualarım sizinle.. 24 haftalık doğum yaptı arkadaşım maşallah şiödi 3 yaşında…
Tubasam sumeyraballl 31 haftalik ama 3 hafta geriden geliyodu 1 Kilo doğdu çok isterdim zamanında doğmasını
Sinkem Rabbim ne emretmişse oo sizin elinizde olam birşey değil kendini üzmeyin rabbim yavrunuza sağlık versin
Tubasam Sinkem amin inşallah korona oldum daha hastaneden tedavim bitmeden babamın öldüğünü öğrendim 1 hafta sonrasında doğum yaptm
sumeyraballl Tubasam Rabbim tez zaman da sağlıklı bir şekilde bebeğinizi size kavuştursun inşAllah 🤲🏻
BlueButterfly Tubasam mekanı cennet olsun evladiniza sağlıklı uzun ömürler versin üzülmeyin lütfen rabbim büyük sinaniyoruz işte erken doğum yaptın diye üzülme inşallah bebeğin kısa zamanda toparlanır dualarım sizinle
Aycha Tubasam Allah’tan, babanıza rahmet, size ve ailenize sabır, metanet, bebeğinize acil şifalar dilerim. Kızınızı, en kısa sürede, sağlıkla kucağınıza alıp, evinize getirin inşallah.
Tubasam ayse12211 öyle vallahi yalan dünya herşey o kadar üst üste geldi ki psikoloji denen bisey kalmadı tabi bunada şükür
Tubasam Gulizarsahinguler Gulizarsahinguler aynen herşey kurban olduğum rabbimin sınavı sizde dua edin sağ salim kucağıma alayım kızımı 😭