melikesahin61 merhaba hanımlar 4. Ayımıza girdik bu vitamini doktorum verdi ve şuan bitti doğuma kadar kullananan var mı sonuçta vitamin bi sıkıntı olmaz değil mi?
Leylarana melikesahin61 benim 3. Kutum bitiyor 12. Haftadan beri bu takviyeyi alıyorum. Bence bebeğin gelişimine çok faydalı kullanmaya devam edicem.
Mom789 Douma kadar kullanılıyor bu vitaminler zaten bende regenisis max kullanıyorum doktor doğumdan sonrada bi kaç ay kullansan iyi olur diyor kullanacaksın yani vitamin,demir,d vitamini damla falan
Happyasya Mom789 merhaba regenesisten başka vitamin kullanıyor musunuz. Ben yanında decavit kullandım doktor birini kullanman yeterli regenesis kullan dedi
Suleasyaa Doktorumda bana BU TARZ bir multivitamin verdi .doğumdan sonra da kullanmaya devam edeceksin dedi. Zaten reçete ile verilmediği için kendi paramız ile aldığımız için bittikçe gidip alıyoruz eczaneden
Mom789 Happyasya yok baska kullanmıyorum regenisis içeriğini araştırdım zaten cok dolu bir ilac içinde hersey var güzel bir vitamin olduğunu düşünüyorum ekstra vitamin önerilerine gerek yok bence onerende yok zaten gördüğüm kadarıyla
Zeynepela1 Pregnacare kullanıyorum ben hamile kalmadan önce hazırlık için kullanılan formunu kullanmıştım şimdi gebe formuna geçtim 6. Ayım hala devam