Adapte34 Merhaba güzel anneler 10+1 günlükteyim mide bulantım baya azaldı hiç yok diyebilirim acaba bir sıkıntı mı var yoksa normal mi bu kadar bulantısız geçirmem ?
sumeyraballl Adapte34 Bir anda kesilir bir anda başlar bnm de azalmştı 9+0 oldum şimdi dha çok arttı yola gidcm nasıl gidicem bilmyrm
kaderelmci Adapte34 keşke benimde öyle olsa 6+1 de başladı 26+6 haftalığım hala sabah bulantıları yaşıyorum geçmedi
sumeyraballl Adapte34 amin inşAllah bütün anne adaylarımızn yardımcısı olsn inşAllah yakın zaman da geçer 🤲🏻
Adapte34 kaderelmci kız anneleri daha fazla bulantı yaşıyomuş istatiksel olarak kanıtlanmış kız mı bebişiniz Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
kubraonder Kızlar bende 8+2 oldum doğru düzgün bişey yiyemiyorum hep bulantım oluyor korkuyorum bebeğe zarar gelicek diye artık
Busra5757 Hiç bulantı yaşamayan insanlar bar ben 36 haftadayım bulantı ilacı içmezsem su dahi içemiyorum çok çok geçiyor 😔
Merve_ozbek06 Adapte34 benim bebeğim erkek veçok şiddetli geçti 35 haftalık hamileyim hala devam ediyor