Bsraao tabiki çare arayacaksın canım ama çözüm tüp bebek asla değil tüp bebekle hamileyim bende ordan biliyorum inan bebek tuttuğu andan itibaren doktorların söylediği sakın kendini tuhaf hissetme diğer hamilelerden hiç bir farkın yok. İlaçlarını düzenli kullan.. Hamile kalmak mesele değil eve sağlıklı bir bebek götürebilmek mesele… Yani bebek düşmeden normal bir hamilelik yaşayıp sağ sağlim kucağına alabilmek… Bunu bana kendi doktorum söyledi.İşte senin hamile kalmada sorun yok orda başka şeyler devreye giriyor genetik testler oluyor kan pıhtılaşma yada erken dogum riski varsa rahim ağzına dikiş yada başa sorun varsa kullanman gereken ilaç yada tedaviler oluyor. Instagram da furkan kayabaşoğlu var tüp bebek doktoru onun canlı yayınlarında dinlemiştim. Senin gibi doğal yolla hamile kalan ancak üst üste ya kimyasal gebelik yada düşük yaşayan birileri onlara mail yollamış ne yapalım böyle oluyor tüp bebek yapsak sorun çözülür mü diye.. Hatırlıyorum çok net doktor dedi ki tüp bebek doğal şekilde hamile kalamayanlar için yapılan bir işlem. Aiz zaten hamile kalabiliyorsunuz boşa tüp bebek yapmaya gerek yok. Ona harcayacağınız parayı bebek neden tutunamıyor neden böyle oluyor onu araştırmaya verin demişti.. Hatta normal yolla denemeye de devam edin ömür boyu böyle sürmez biri olmazsa birinde zaten mutlaka o gebelik sağlıklı devam edecektir demişti. Bulursan aç dinle o videoyu.