Gizemburak35 Oğluşumun keyfi yerinde sanirım çok merak ediyorum ne zaman doğum sinyallerini hissedicem 🙈😍 var mı aranızda bizim gibi olan 🥰🥰
Gizemburak35 mukaddesmasal 39. haftamda dogumum olur diye dusunuyordum ama keyifleri yerindeyse olmaya biliyor demekki 😅😅
Snm2021 Nurhayat-23 benimde 36+5 bebeğimin başı yukardaymış doktorum ters duruyo dönmemiş daha dedi ya bişi olurmu acaba çok korkuyorum
Ozlemsiii34 Gizemburak35 inşallah bizde sizin gibi doğumumuzu sancımızı bekleriz henüz 13 haftalık 🥲😘😘🤲🏻
Gizemburak35 Ozlemsiii34 aminn insallah canim simdi o haftalarimi dusunuyorum da gcmez dedigim zaman nede hizli gecti 🥰
Kuzus 38+2 bende de hiçbir belirti yok Salı kontrol günüm sanırım sezaryen için gün verir diye düşünüyorum
Gizemburak35 Kuzus benimde 9 hazirana.kadar gelmez ise suni sanci vericek doktorum yine acilma olmaz ise sezeryan olucaz
CeydaCavus Gizemburak35 aynı canım bende 38+5 oldum rahmimde ağrı sancı oluyor belimde de aynı ama onun dışında herhangi bir şey yok beklemekteyiz ☺️🙏
Glsmaygn3447 Gizemburak35 Gizemburak35 suni sanci derlerse sezeryan istiycem ben yaptirmam normal olur inss bizimkiler 🤲
Gizemburak35 Glsmaygn3447 insallah ama burada suni sanci ile normal dogum yapn kisilerin hikayerini okudum hep