secoz Kızlar merhaba puset bebek arabası almak istiyorum. Ayrıca pusetin bebek arabasına ve oto koltuğuna takılmasını istiyorum. Böyle bişey nerden bulabilirim 🙄
Lulemom secoz takım halinde olan bebek arabası alın. Puset ve araba olan. Her puset oto koltuğu oluyo zaten. Ama ayrı ayrı alırsanız bebek arabasına oturtamazsınız. Takım almanız gerek
surelitta52 secoz Oto koltuğu ve bebek arabasına uygun adaptör alabilirsiniz. Benim bebek arabamın markasıyla oto koltuğunun markası farklı ama adaptörle kullanıcam sıkıntı olmuyo yani.
secoz Lulemom takım almak istiyorum zaten ama her puset oto koltuğu oluyormu onu bilmiyorum işte oluyorsa güzel olur
Nur8690 secoz her puset oto koltuğu olmuyor canım. Oto koltuk olanların ayrı emniyet sistemi var. Ürünü alırken okumak gerekli detayda yazar. Çoğu puset araçta emniyet kemeri ile koltuğa bağlanabiliyor ama onunda videolarina bakın çünkü pusetin yönü arkaya bakmak zorunda kalıyor emniyet kemerini geçirebilmek icin
Rumeysa_e secoz travel sistem olarak bakabilirsin babyhome,caddilac, yoyko,jooel bunlara bakabilirsin hepsi burdada daha uygun fiyatlar
Lulemom secoz oluyor diye biliyorum. Ben bebek arabası bakarken olmayanına denk gelmedim. Hepsi oto koltuğu oluyordu. Gerçi üzerinde de yazıyo zaten oto koltuğu özelliği falan diye. Öyle bakarak alın
anokta Her puset araba koltuğu olmuyor; bazi testlerden geçmiş(Adac gibi) ve sertifikalı olması gerekiyor. Sertifikası olmayan pusetlerde ürün başlığında araba koltuğu yazmasına rağmen açıklama kısmında “oto koltugu olarak kullanılamaz” yazıyor. Dikkat ederek alın derim.