Afrartis mommy_bee hastanedeki doktorum perinatologla iletişim halinde sürekli baya ilgili sağolsun sıkıntı gördü mü hemen paylaşıp randevu ayarlıyor bana. Ne güzel büyümüş kuzularınız :)
Brcccc Afrartis tabiki onlar iyi olsun da bir mucizeyi bedenimizde büyütmek 🤲 Allah isteyen herkese nasip etsin 😍
lily-11 Afrartis 29+5teyim şu an. Bir günde hazırlandı herşeyi. Ama ben kıyafetlerini daha önceden yıkayıp hurca kaldırmıştım. Doğum çantası hazırlayın ilk önce o hazır olsun gerisini yakınlarınız da halleder yakınlarınız gelemezse tutarsınız birini yaptırırsınız. Kendinizi yormayın sakın🤗
Afrartis lily-11 ben de etiketlerini kesip katlayıp koydum yıkanması ütülenmesi tabi asıl iş. İnşallah bakalım heveslendim böyle konuşunca :)
Oykum_pinar38 Afrartis 38 değildir kuzum 36 ya kadar durdu ama ikiz gebelik için 36. Hafta bence çok çok iyi.. Dediğim gibi sen zaruri ihtiyacın dışında kesinlikle kalkma ve bol su içmeyen özen göster allahın izniyle hiç bişey olmaz 😊
69eyma Afrartis Cnm zaten şuan 32 haftalık hamileyim bebeğimi bekliyorum nasipse ondada erken doğum riskimiz var yatıyoruz Allah sanada hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin
Haticekskn Canim bence suan sadece otur dinlen. Hic bir sey yapma. O dediklerin en son yapilacak seyler. Hatta olmasa bile olur. Onemli olan yatip dinlenmen hareket etmemen. Biraz daha toparla.doktor hersey iyi gidiyor dedigi vakit cantani hazirlarsin
LETHE Afrartis merhaba öncellikle geçmiş olsun. Hastanede yattığımda oda arkadaşım ikiz gebelikligi vardi. Sizin gibi 2 cm acilma ve kısalık vardi pregestan ve antibiyotik tedavi görüyordu. Bide onun asagidaydi kesenin teki 18 haftadan 24 haftaya kadar ilaçlarla geldi. 24 haftada asagida olan kesenim suyu geldi ve bebekler kuvozde durumlarida iyidi. Stres yapmayın. Kendinizi kafanizi oyalayacak biseyler bulun. Ve yatmaniz gerekecek
Kumsalmasal Afrartis Yok fark etmiyor ben de 24 haftada attırdım dediğim gibi eyer daha geç fark edilseydi benimkide daha ileri haftalarda da atılabilirde