Aysegul354 Doktor vinalac diye bir vitamin verdi. Netten baktimda iki kutu var mavi ve pembe pembe olanın üstünde (hamileler icin yaziyor) mavinin üstünde (yetişkin kadinlar icin yazıyor) Eczaci bana mavi olani vermiş. Maviyi kullanan hamileler var mi bilgilendirir misiniz?
Papatyamisali12 Aysegul354 canm bende mavi olanı kullandım bir problem yaşamadım fakat ben hamile değildim. Üstte kalsın🙏🏻
Likapaa Aysegul354 evet ben maviyi kullandım 4 aya kadar ama pembesi olduğunu da bilmiyordum doktor ilk yazıp vermişti ismini , eczacıya verdim o da bana bu mavi olanı verdi hep öyle kullandım , 17 haftadayım çok şükür iyi durumdayız
Kirmizivosvos Aysegul354 tatlım ben kullanıyorum mavi bir ay olcak nerdeyse gönül rahatlığıyla kullan
Aysegul354 Kirmizivosvos rahatladim vallah kullananlae varmış ☺️ ilk olunca herseyde soru işareti oluyor
Aysegul354 Bibebebi bende 2. Aydayim yeni verdi :) ama İnternetten kafamı karıştırdı ama sagolsun rahatladim.
Bibebebi Aysegul354 pembesinin de olduğunu ben sizden öğrendim 😅 ama bi sıkıntı yok 6. ayımdayım çok şükür devam kullanmaya, size de hayırlı olsun💕 inşallah sağlıkla kucağımıza alırız🥰
Yesimykc Aysegul354 banada doktorum 10 haftalik hamileyken mavi olanini verdi. Suan 27. Haftadayim hala ona devam ediyorum.
cikolatadelisi Ben de bugün başlayacağım vinalac. Doktor folik asit kesti. Multivitamine geçtik. Vinalac ben istedim kabızlık olduğu için. İştah açar mı acaba? 11+ 5 şimdiden 2,3 kilo aldım zaten.