anneadayi-34 Kızlar agrılarım arttı egilemiyorum bile igne batar gibi hem kasık bölgemde hemde mideme dogru agrılarım oluyor çok şiddetli degil ama yinede rahatsız ediyor çok hareket edince sizce normalmi?
Sedagmlksz anneadayi-34 ben de 35+3 üm canım benim de özellikle bu hafta ağrılarım arttı karın ağrı kuyruk sokumu ağrım bel ağrım
Begumhane anneadayi-34 33+2 aynı o şekildeyim hiç oturmadan sürekli hareket eden biriydim ayağa kalkmak işkence gibi Bi. Kaç gündür☹️😔
EymenAli21 anneadayi-34 35+1 bende aynı şekilde karnım çok gergin çok zor nefes alıyorum egilmekmi asla yuruyemiyorum bile çok fazla şişlik var heryerimde ayaklarım özellikle patliycak gibi ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum Allah’ım bize güç versin 🤲 sağlıklı hayırlı doğum nasip etsin herkese de 🤰💙😌🤲
GulendamEsra Ben de 35+3 deyim. Ağrılarım başladı benim de. Hatta bugun nerdeyse hic gecmedi diyebilirim. dayanilmicak derecede değil ama cok zorlaniyorum. Nasipse 2. Olucak benim, herkesin sagsalim kucagina kavustursun rabbim🥰
Melekannesi46 Karnımda sertleşme oluyo ama sancım olmuyo sırt ve kaburga ağrım var özellikle dün dayanılmayacak derece ağrodı bugün bi nebze iyiyim sanki 35*1 olduk