11mrv11 Rahim filmi ücretleri nasıl oluyor kızlar anestezili ve anestesiz olarak? Bir de devlette anestezili yapıyorlar mı?
Nursel725 11mrv11 istanbul şişli echomarda c kollu cihazla acısız ağrısız ve anestezisiz yapıyolar çok rahat . Hiç zorlanmadım . Ücreti merkezi arayıp öğrenebilirsiniz hiç hatırlamıyorum. Yeni c kollu cihazlar acısız oluyo ve gereksiz anestezi almamış oluyosunuz . Araştırırken bu şekilde merkezlere sorabilirsiniz 😊
afrasil 11mrv11 devlette anestezili yapılmıyor. Fiyatlar cok yanıltıcı olabilir size yakın film çeken merkezleri arayıp bilgi almak daha sağlıklı
KkubraOz 11mrv11 ben 10 gün kadar önce şehir hastanesinde yaptırdım çok ağrılı geçti. Anestezisiz yaptılar. Bence anestezili yaptır imkanın varsa
Askvemeyvesi Bence Anestezili yaptır diğeri çok hissediliyormuş acısı ben hissetmedim hiç o gün yatıp dinlendim anestezili 550 anestezisiz 450 demişlerdi bana
Minaliy Nursel725 2 hafta önce yaptırdım 850 tl canım. Herkese tavsiye ediyorum hiç ağrı acı hissetmedim
Gulmom Ben 2019 da yaptırmıştım 1000 liraydı özelde , sonra 2021 Eylül de devlette yaptırdım anestezi yoktu ama benim agrım hic olmadı diyebilirim kolay gecti. Cok cok agrılu gecenlerde olabiliyor bana sorarsan ben anestezisiz olan daha kolaydı derim