-nazarozcn_ Ben 3+1 kızlar erken gebelik testi yptm silik çıktı sizde 3+1 de öğrendiniz mi hamileliginizi bnle aynı olan varmi
Tugceliko19-19 -nazarozcn_ bende daha adetime 2 gün kala felan öğrenmiştim 🙈🙈 acelecilik kanımızda varsa 🙈🙈
archerwoman Bade41 ben de 3 haftalıkken öğrendim beta hcg 12 idi hatta şimdi ben de 31 haftalık oldum ❤️Sağlıkla gelsin minnoşlar🙏🏻
-nazarozcn_ Tugceliko19-19 hiç sorma cnm ya aslında daha çok erken sonra yok kese gorunmwdi yok kalp atışı insan endiseleniyo ya ama nblm kanimzda var sağlıklı olsunlar da 😄🤣
momsboys -nazarozcn_ 3. haftada kan testi ile öğrendim üstelik sadece 6 çıktı betam😀 idrarde negatifti ama şükür suan 36 haftalık olduk oglumla. keske 2 ayllıkken öğrenseydim vakit gecmedi😅😅
Birmutluanne2 momsboys benimkide 5 çıkmıştı adetten 6 gün önce. Sizin yumurtlama ne zamandı erken mi yumurtladınız kaç gün sonra çıktı
Princessmom momsboys canım bende beta 23 ile öğrendm baya düşük geldi korktm sende baya az ile öğrenmssn güzel ilerledimi artış
hellobaby0 -nazarozcn_ önce erken gebelik testiyle silik çıktı hemen gittim kan verdim öyle öğrendim🥰
momsboys -nazarozcn_ herkeste değişiyor canım gec döllenmeden kaynaklı düşükte cıkabiliyor ikiz olup asırı yüksekte . benim 916 çıkmıstı reglime 1 gün kala
merveklyc -nazarozcn_ Ben de 3 haftalıkken regl günüme 1 hafta varken öğrenmiştim idrar testim silik çıkmıştı şimdi 31 haftalık olduk ☺️🥰
Papatya_07 -nazarozcn_ ben 3 haftalık iken kanda öğrendim. Adetimin olması gereken gündü. Olmadım doktor rahim kalınlaşmış ama adette görebilirsin dedi.Beta HCG verdim 387 çıktı. Henüz kese görünmüyordu. Erken döllenme mi geç mi tam anlayamadım ama.