Nazzprlkci Selam kizlar☺️ Duyduguma gore 20 hafta ustu olunca bazi hastaneler kabul etmiyormus. Ne yazik ki benim hala belirli bi doktorum yok hala icime sinen olmadi 😐 bu duydugum dogru mu yoksa bazi hastaneler icin mi gecerli🤔
busraaklnc Nazzprlkci tecrübe edinmedim ama doğuma yakın bile doktor değiştirenler var diye biliyorum burda da okumuştum bence sorun olmaz ama inşallah bir an önce içinize sinen bir doktora denk gelirsiniz 😄😇
eminegmssy-18 Nazzprlkci Bn 30 haftalık gebeyim. Bir kaç gün önce gittim devlete. Almama gibi bir durum söz konusu değil. Ama doğum sezeryansa her hastane kabul etmeyebiliyor
Tsara Nazzprlkci çok saçma hipokrat yeminleri nerde kaldı terörist gelse onu ameliyat edip hayata döndürüyolar yani kabul ediyorlarda bir hamile anneyimi kabul etmiyorlar asıl onların yaptığı kabul edilir değil şikayet ediceksin sağlık bakanlığına uğraşıcaksın
Emirinannesi34 Nazzprlkci hayır benim ablam başka bi semtte oturuyordu doğumu orada planlıyorlardı. Cenaze olunca eniştem memleketine gitti ve ablam bizde kalmaya başladı. O arada stresten nişanı geldi gecede olunca hiçbir özelde doktor bulamadık devkete gittik 2 3 gğne doğurursun evde bekle demiş doktor 3 4 gün sonra sancısı gelince yine devlete gittik ve doğum yaptı ablam. O hastaneden hiç normal muayene bile olmamıştı
HaticeNur34 @Nazzprlkci ben öyle bişey duymadım sonuçta hamilesin Allah korusun bişey oldugundadamı almıcaklar saçma bence içine sinen doktor bulmak gerçekten zor o konuda anlıyorum seni özelmi yoksa devletmi düşünüyosun?
Nazzprlkci HaticeNur34 suan devlet dusunuyorum canim. Ozele vercegim parayi bebegime harcarim daha iyi💁🏼♀️
Hilalkorkmaz Nazzprlkci devletin işi ne amacı ne hizmet vermek bende öyle düşünüyordum geçen kuzenim gitmiş devlete son ayında yüz çevirmişler kuzenim biraz çirkeftir hep yıkmış hastaneyi bağırmaktan hepsi korkmuş bir şey diyememişler 😄
Nazzprlkci eminegmssy-18 valla benimde icime dogan sezeryan olucam gibi ama bakalim hayirlisi🙏🏻 Biraz ben panigim de 🙈
fatos_szk Acil durumlarda devlet her turlu kabul ediyor. Bencede yoktur oyle bi genelleme 20 haftadir nerdesin mi diycekler 🤔😊
fatos_szk Nazzprlkci icinizi ferah tutun. Devlette hangi doktora randevu varsa ona gidiyorum hepsini denemis oluyorum 😁 ozel doktorumda var ne kadar doktor muayenesi okadar net bilgi 🤩😎
Deletedmom23234 Nazzprlkci 26 haftalığız ilk defa kontrole gittim başka bir hastaneye 😅 kabul ediyorlar