Ayseciiikkk Doğuma yaklaşık 2 ay kala oturup kalkmamda bile sanki vajinamdaki kaslarımla yapıyorum yürümemde bile o bölgeyi hissediyorum normal mi acaba yaşayan var mı
birprensesvebirprensannesi Ayseciiikkk Baş geliş mi bebeğiniz? Benim 29 30. Haftadan beri beri var ve git gide dahada ağrıyor bebek baskı yapıyor canım ağırlaştıkça normal bir durum
momsboys Ayseciiikkk 36. haftamdayım baskı hissediyorum sanki zorlasam dogurcam gibi yürüyüşüm bile değişti
Elakeskin Ayseciiikkk son haftalardayim kasık bölgem çok ağırlaştı yurumede yatmada kalkmada oturmada zorluk geçiyorum rahim büyüyor çünkü normal şeyler bunlar canım korkma bazılarında erken başlıyor ama kendini yorma ağır kaldırma sakın ayakların altına yastık koy dik ayaklarını yat
Ayseciiikkk birprensesvebirprensannesi aynen baş geliş ilk gebeliğim ya biraz tuhaf hissediyorum her hareketimde o bölgeyi hissediyorum demekki ondan teşekkür ederim
Misskokuluminikk 36 +5 teyim bende de aynı durum var canım hatta 1 aydan fazladır çekiyorum, doktpra da gitmiyorum herhangi bir risk teşkil ediyor mu bilmiyorum