Dilay24 Merhabalar, şuan 17+5 hamileyim. Bugün karnımda değişik bir kıpırtı vardı. Nasıl tarif ediceğimi de bilemedim. Acaba bebeğin hareketi midir. Zayıfım ve ilk gebeliğim.
alyavetuna Dilay24 büyük ihtimalle odur bazen hiç hissetmezsjb bazen ara ara. Bende 17+3 de hissetmiştim kizimi 🥰 sagkikla büyüsün insallah. Ben genelde sırt üstü uyanınca hissediyordum ve soğuk biseyler yiyip içinde sizde kesfedeceksiniz kimileri çikolata yiyince hareketleriyle falab❤
Dilay24 alyavetuna çok değişik bir histi halada ara ara oluyor. Pek ihtimal vermedim daha küçük diye ama. Böyle kelebek uçuşuyor gibi değişik bir şey. Anlam veremedim. İnşallah bebeğimin tekmelerin hissediyorumdur 🌸🥰🥰🤲🤲 çok teşekkür ederim 🥰
Dilay24 Denizyildizii peki nasıl bir his, nasıl bir kıpırtı oluyor. Sabahtan beri ara ara oluyor. İlk kez bugün oldu. İçim ürperiyor. Acaba bebeğim mi diye merak ediyorum 🌸😇
Denizyildizii Dilay24 ufak ufak dokunuşlar bazen kayıyor gibi mesela. Gecen gün karnımını bile hareket ettirdi 2 kere. Karnımın bi kenarı kalkıp indi.
Dilay24 Denizyildizii heh benim de böyleydi bugün 😇 suyun içinde kayıyor gibi bişey. İnşallah daha da net hissederim artık. Çok heyecanlı, bişey bilmediğim için anlayamadım. Çok teşekkür ederim 🥰