Mucizemm18 Hayırlı akşamlar kızlar 22 yaşındayım, amh değerim 0.32 yumurtalıklarım kalitesiz ve tembel baya da kistim var doktorlar tüp bebek dedi ama tüp bebekden önce rahim filmi çektirsem hamile kalmam için bir faydası olur mu sizce
Melekhkn Mucizemm18 canım bnde cektirdim 1 sene sonra tüp bebek yaptrdim ilk denemede tuttu bi rahim flmi cektir istersen çünkü tüpler ackmi kapali bi sorun varmi bakarlar
Denizyildizii Mucizemm18 rahim filmi tıkalı olan tüpleri açıyor sadece diye biliyorum. Doktoruna danıştınmı acaba
Nejlavrl Mucizemm18 rahim filmi cektirin tıkanıklık varsa tüplerde açılsın yumurtalarin kalitesiz oldugunu nerden anladilar kontrolu yapildimi
Aycicegim Mucizemm18 canım zaten tüp bebek yaptırırsan doktorun senden kesinlikle Rahim filmi isteyecektir
Minigimyolda Mucizemm18 rahim filmi çektirin ama uzun süre normal yolla denemeyin çünkü amhnız düşük daha da düşmeden tedaviye başlamak en doğrusu olmaz diye birşey yok Rabbim istedikten sonra heran olur ama dediğim gibi geç kalmayın
Deletedmom15262 Mucizemm18 rahim filmi çekilmeli yumurtanın kalitesi için değil ama tüplerin açıklığına tubaların opaklığına geçişlerin olup olmadığına sıvı birikimi olup olmadığına bakılıyor hangi tedavi olursa olsun rahim filmi gebelik düşünen tedavi aşaması olanlardan istenir geçmiş olsun