Papatyams_2021 Ya biri bitiyor diğeri başlıyor mide yanması bitti karın ağrıları bitti bacak ağrıdı bitti şimdi sıra avuç ve ayak altı ağrısın da yeterrrrrrrrrrrrr diye bağıracam artık çözümü olan varmı allah için 😭😩
minikserce00 Papatyams_2021 canım Dr gitmelısın Allah korusun daha önemli olabilir bu kaşıntı bende de başladı testler temiz çıktı ama devam ediyor bütün vücudum kasınıyor bende çok bunaldım ama sen bı Dr git karaciğer değerlerine baksinlar
-Cansu- Papatyams_2021 canım genelde bu belirtiler gebelik kloztası diye bişi varmış onda oluyormuş. Korkutmak istemem ama tehlikeli diye biliyorum bi Dr danış istersen
Papatyams_2021 -Cansu- cnm peki acile mi gitmeliyim yoksa doktor kontrolüne mi bilmiyorum devlete gidiyorum daha 2 gün önce gittim kontrole ama bu şikayetimi söylemeyi unuttum🤦♂️
minikserce00 Papatyams_2021 canım arkadaşın dediği gibi kolestaz olabilir safra asidi testi yapman lazım ben yaptırdım temız çıktı bence sen bı acile kadar git tekrar kan testi yapsinlar biokımya bakmaları lazım
Papatyams_2021 minikserce00 tşk ederim bende sadece ayak ve avuç kaşıntısı yanması ve kızarıklık var noktalar gibi kızarıklık ben yine normal sanıyordum bu hastalığı ilk defa duydum gidecem hastaneye tşk ederim
Papatyams_2021 minikserce00 tşk ederim cnm 🙏ben ilk defa duydum bunu hemen gidecem pazartesi inş çok sğl
Papatyams_2021 -Cansu- giderim gitmesine de çok suratsızlar ya ilk gebeliğim de kanamam olmasına rağmen bunun için mi geldin dedikleri oldu daha dün gelmiştin demişlerdi parasızlık olmasa devlete gidermiydim 😂tabi yine gidecem rabbim korusun bebeğimden önemli değilller