minikturta Arkadaşlar sağ göğsümün altında gobus başlangıç yeri gibi biyer de etim çok acıyor 😭 bir tutam yerde var. Bu durumu yaşayan var mı acaba 32+5 deyiz etim çürüyor gibi hissediyorum öyle bi acı 😭
Soe minikturta benim de tam orası sanki yanıyor öyle bir acı. Bebeğimin kafası ordaymış o baskı yapıyormuş
Muzice1 minikturta benim de göbeğimin sol yanı acıyordu belli nokta sürekli… doktor fıtıktan şüphe etti genel cerraha yönlendirdi.. gebelikte oluyormuş bazı kişilerde doktorunuza mutlaka söyleyin durumu.
MerveKaya38 minikturta canım ayagi yada kafasi orda olabilir benim.bebegimin ayaklari göğüs kafesimde batma oluyor sanki derimi cekiyorlar kesiyorlar gibi sol üstü yatinca biraz diniyor sızı.
Fatmanur-3 minikturta Bacıı bende de bar o iki gün önce şuan yok yeni yeni başlıyor orda ağrım 29 haftalığım bende kimi zamanda sağ arka kemiğim ağrıyor son aylar yaklaşıyor ya yandık 🥲
minikturta Soe oyy kafasını isdirdigim😭 doğru olabilir kafasını ya da bi yerini göğüs kafesimde hissettikten sonra acımaya başlıyor 😭
Muzice1 minikturta evet vuruyormuş ben de şaşırmıştım bebekten zannediyordum acıyı .. siz yine de sorun belki başka bi şeydir🤷🏻♀️
minikturta Soe benimde önce orası uyuşmaya başladı 25. Haftamda falan şimdi 1 haftadır da çok acıyor bakalım pazartesi günü diyeceğim o zaman sorulduğunda diyaframa baskı yaptığı için demişti
gons Aynı şey bende var o kadar ağrıyor yanıyor ki sağ göğsümün altı🙁doktora sordum banada poposunu dayıyor oraya o yüzden dedi. Bir çık her bir yerinden ısırıcam diye söylüyorum miniğe☺️
Bervnonk Bebeğiniz baskı yapıyordur orasi ona rahattır korkmayın . Benimde oğlum oykeydi göğsümun altına yerleşmişti demekki orası rahat onlara
elifkurt96 minikturta Canım aynı acıyı bende çektim iki gün çektim geri geçti nefes bile alamıyordum uykularım kaçmıştı 😌😌 Bende 37+0 oldum
Ylmzhvv minikturta bende 2 hFtadır aynı midemin hemen üstü etim aciyor sanki çok canımı sıkıyor bu olay
mervee67 minikturta Kalsiyum ihtiyacınız olabilir, bebeklerin diş veya bu kemiklerden aldığını duymuştum. Bi tanıdığımın kalsiyum kullandiktan sonra geçmiş