PsikologEzgiAlbas Gittiğim hastane evime uzak olduğu İçin değiştirmek zorunda kaldım. Aranızda 2 hastaneden birine giden var mı? Varsa doktor önerilerinizi bekliyorum.🙋🏻♀️
Dilekcnkn PsikologEzgiAlbas Neslihan bahata gidiyorum doğum şekilleri falan çok hoşuma gitti kendi odanda falan yapman bebeğin sürekli yanında hiç ayrılmıyor eşin girebiliyor
PsikologEzgiAlbas Dilekcnkn merhaba 🙋🏻♀️ Bht benimde aklıma yattı ama doktor araştıracağım biraz daha. Ücretleri nedir?
Dilekcnkn PsikologEzgiAlbas Oranın tüm doktorları gerçekten çok iyi İnstagram vs bakarsınız aslında normalde 8500 tl doğum ücreti muayane 304 ben daha önce batı bahata gittim için muayane 247 ödüyorum doğum 7200 detaylı 765 tl normalde ben bahat indirimi ile 613 tl vereceğim umarım anlaşılmıştır ☺️☺️
PsikologEzgiAlbas Dilekcnkn evet anladım çok teşekkür ederim 🌸 benim de oturduğum site ile anlaşmaları varmış gittiğimde ücretleri öğrenmem gerekiyor 🤔
Dilekcnkn PsikologEzgiAlbas Bildiğim kadarıyla muayane de geçerli ama doğumda geçerli değil diye duydum ben tabi yine hasta yatıştan bilgi alırsınız
Nesli_bilmem PsikologEzgiAlbas evet gayet memnunum doktorum ilgili ve açıklamalar yapıyor eşimde gelebiliyor kontrollerime sürecime burda başladım burdada bitireceğim 😊
micky PsikologEzgiAlbas Bende Atakent Acıbadem’e gidiyorum.Uzman-Doç-Prof ücretleri farklı. Ben Uzm.Dr. Mustafa Deveci’ye gidiyorum,gayette memnunum.Ücret 350₺ Doğum ücreti 8400₺