Ruzgargulu
Bu yazım asla umudunuzu yitirmemeniz için.2,5senenin içine sığanları anlatayım.dış gebelik dolayısıyla 1iç kanama ile uçurumun kenarından dönmüş ,3operasyon ,toplamda 3 kayıp yaşamış biri olarak,4.hamileliğimin 13.haftası aşırı bi kanamayla hastaneye kaldırılmış ancak bebeğin bulunduğun yerin dışında kaldığından yine yırtmış,rahim ağzında incelme tespit edilip 2 mm ile 24.hafta dikiş atılmış,28.haftayı görsek iyi diye dr söylerken o sağlam atılan dikiş sayesinde 38,5. Haftaya dek dayanmış-(o da kendi isteğimle doğsun artık dedim son günler çok batmalarım oluyordu dikişe canım çok acıyodu-beklesem 40.haftaya kadar götürürdü o serklaj ) bir anne olarak tüm zorluk yaşayanlarla paylaşmak istedim,ben serklajım dayancak mı diye üzülüp ağlarken doktorum hep motive etti,attığım dikişe güveniyorum istediğin gibi gez dedi,sadece yorulma bol dinlen dedi,çok zordu arkadaşlar ,dikiş öncesi 1,5ay yatakta yattım,moralman çökmüştüm,ama Allahıma şükürler olsun şimdi çok tatlı bir evlada sahibim,Allahtan umut kesilmez,sakın kendinizi üzmeyin,vakit geçmeyecek gibi gelir ama geçer,sadece hayatınızı yaşayın,her şey kısmette ne yazılı ise o,sevgiler