Ulkuatly Kızlar 37+3 olduk kasılmalarım var kızım 2ay öncesınden baş aşagı duruyor zaten beni çok zorluyor şimdide sanki kaburgalarım kırılcak gibi geriliyor ve vajinaya okadar baskı yapıyorkı sanki çıkıcak gibi sancımda oluyor ara ara sizce normalmı?
Eymenkuzusu Ulkuatly normal canim bende de ayni sekilde oluyor bazen oyle bir geriliyor ki oturamiyorum bile karnim yirtilack gibi oluyor.
glnzem Ulkuatly ah canım benim ben 38+5 teyim aynı durum bende de var 28. Haftadan beri baş aşağı duruyor vajinama baskı yapıyor kaburgalarıma baskı yapıyor ama gel gör ki ne açılmam var ne sancım 🤦🏻♀️
selinn35 Ulkuatly bende 37+3 üm kasıklarıma bazen öyle hir baskı agırlık geliyor ki hareket edemiyorum gayet normal bir durum. Dogum zamanınız belli mi ?
Alya_7 Benimde çok oluyor 37+3 üm hatta dün bayağı zorladı karnım geldi iyicene sağ kasığımda da batma oldu doktoruma haber verdim sancı mı nst ye girmem gerekir mi diye girdim ufak sancım çıktı geçen hafta da çıkmıştı.Böyle böyle artacak heralde.
Ulkuatly glnzem yaa cok zor cidden acaba doğum sancısı geldiğinde normal yalancı sancılarımla karıştırırmıyım dıye korkuyorum :)