Busra333 Wishuponastar iç işlerini aradım bugün konuştuk ve bu genelgede öyle bi ibare yok çağırılacak diye ama cumhurbaşkanlığı genelgesi çıkacakmıs orada net belli olur dedi
Wishuponastar Busra333 cb genelgesi çıktı 24 illa 32 hafta arasında olanlar idari izinli sayılmaya devam edilecektir deniyor. Ama bizim kurum dün beni aradı çağırdı. Genelge çıkmadan arayıp 1 Temmuz itibari ile başlıyorsunuz dendi. Bu genelge ile gitsem de kabul etmezler.
selnaz Wishuponastar dün haberleri yoktu bence. Bugn arayın telefonda söyleyin genelge yayınlandı iznim devam ediyor diye. Hangi kurumda calisiyorsunuz
piizbeyz Wishuponastar kabul etmek zorundalar. Genelge çok açık. Sağlıkçı veya mit çalışanı değilseniz devam :)
Bebeksum piizbeyz çok saçma bi ayrım olmuş ya asıl sağlıkçılar riskte değil mi neye göre bu ayrım💆🏻♀️
piizbeyz Bebeksum çok haklisin , ben sağlıkçı degilim ama sağlıkçılar daha fazla risk altında çalışıyorlar. Bunu kimse inkar edemez. Böyle bir ayrıma hiç gerek yoktu ama devlet işlerinde mantık mi var sanki..