Nur626 İnternet üzerinden bebek arabası vs alan varmı hiç bildiğiniz siteler güvenilir bi yer falan kızlar
_Aysgll_ Nur626 bende bakıyorum Trendyoldan falan bisuru var uygun fiyatlı falan ama .ürün nasıl gelir iyi midir yoksa dandik bişey mıdır emin olamıyorum ya fotoğraflarda yanıltıcı olabiliyo ya 🤷
BusraUras Nur626 evet. Ankara da 2tane büyük mağazası var zaten. Bebişe dair istediğiniz bütün ürünleri bulabilirsiniz.
shinemuu Nur626 Ürün yorumlarını okuyarak karar verebilirsiniz. Ben de öyle yorumları okuyarak bebek arabasında hangi özellikler olması gerektiğini öğrenmiş oldum. Hepsiburada da yoyko city bebek arabasını almayı düşünüyorum. İnceleyin isterseniz.
Aylinsemih Nur626 beybici bebe den alicam ben paketli mobilya takımı ile birlikte 4 baby tavel sistem satıyorlar çok hoşuma gidiyor o araba
Nur626 shinemuu sadece araba değil herşey geniş kapsamlı sordum ama dediğin ürüne bi bakıcam sağol canım
shinemuu Nur626 Anladım. Trendyol gayet güvenilir oradan alabilirsin rahatlıkla. Ben çok fazla alışveriş yapıyorum trendyoldan. Ve dediğim gibi ürün yorumları çok faydalı. Yorumları okuyarak fikir sahibi oluyorum. Ve seçimlerimi o şekilde yapıyorum. Bu forumda da arama kısmına ürünü yazıp açılan başlıklardan ilgili yorumları okuyabilirsin.
MDT Nur626 trendyol, hepsi burada ,babymall, e bebek,joker,civil bınlar bebek alışverişi için güvenilir siteler bence