Krtalzyn ben daha önce 3 bebeğimi kaybettim birini sağlık sorunları vardı bebeğimin ondan kaybettim 25 haftaya gelmişti ne gelişim geriliği kan kan pırtılaşmasını bilmiyodum gelişim geriliği olmamıştı ondada hiç bir doktor da söylemedi düşük tehlikemde olmadı, sonrası mol gebelikti 11 haftada sonlandı ama doktor bile şaşırdı hem kan pırtılaşması hemde öyle bebekler ölürmül ama kalbi durmadı sonlandırıldı sadece öteki bebeğim 6 haftada kalbi durdu bu 4. Bebeğim o kadar yoruldum ki ölü Doğumlar kürtajlar panik atak oldum çıktı birde üstüne kanama alanı kanama lekelenme var kan pırtılaşmam var sabah akşam vuruluyorum şekerim var her yediğime içtiğine dikkat ediyorum ellerim delik deşik oldu mesela bugün hiç lekelenmem gelmemişti canım limon istedi nette de çentiğe iyi geliyo okudum limon yedim bi tane sonra kahverengi lekem geldi biraz da fazla ağlamaya başladım benim yüzümden geldi leke limon yedim iyi mi bebekbugün hiç leke gelmedi diye gerçekten pskolajim bozuldu sürekli kalp atışını duymak hastaneye gitmek istiyorum ne yapacağımı şaşırdım