Cerenn48 Bugün 37 haftalık oldum alt tarafa doğru bıçak saplanmasi gibi ağrı oluyor başına gelen var mı acaba
Aysunduruu Cerenn48 bende 37 baskı oluyor bende de arada da sertleşme ve kasılmalar oluyor ama tabi bunlar normal şeyler 😊
Busraors Cerenn48 doğum belirtisi olabilir canım hazırlıklı ol benimde karnım sürekli kasılıyor çok sertleşiyor 10 dkka da bir nerdeyse acaba buda mı doğum belirtisi
Cerenn48 Aysunduruu kasılma Falan yok canımda bı tek böyle ağrım oldu biraz 11 Haziran’da doğum var zaten ama korkuyorum önceden gelir mi diye
Aysunduruu Cerenn48 benimde bi haziranın 6 bi 18 bi 23 haziran diyor ben bekliyorum artık heran gelebilir diye 😊
Aysunduruu Cerenn48 korkma canım söyle düşün biz korksak da doğacak korkmasak da o an gelince hemen gelsin geçsin diye dua et yapacak birsey yok kolay doğum olur inşallah 😊
Cerenn48 Aysunduruu sezaryen olacağım canım ben bebeğim ters doğumdan sonrası başıma ne gelecek ameliyathane stresi falan uykularım bile kaçtı
Busraors Cerenn48 evet canım dün gece bende de vardı hatta korktum baya bi olacak diye ben 36. Haftadayım
Hellolo Bende tam 37 yim dün gece çok oldu vajinın içi böyle sızlıyor gibi bıçak saplanıyor gibi uyuyunca geçti ama bugün olmadı
Cerenn48 Hellolo evet canım aynen öyle bir ağrı benimde uzaninca hafifledi geçti biraz oluyor normal o zaman
Cerenn48 Busraors rabbim yardımcımız olsun kuzum ya ben doğum günü aldım o günü beklesin istiyorum ama istediğimiz gibi olmuyor tabiki 36 yi gecince sorun olmaz dedi doktorum seninde haftan iyi sorun olacağını sanmıyorum
endobeybi Cerenn48 büyük ihtimal ondandır. Geçtiğimiz ay benim de bebeğim tersti canımı çok yakıyordu hareketleri bazen
Cerenn48 Busraors bana doktor 10 mu olsun 11 Haziran mı dedi ben cuma günü olsun istedim eve geldik annem diyo ayy Ceren 1 gün erken gelse nolur çocum niye 11 dedin 😂😂