Prmdk_11 Ilk gebeliğim ve bu iki gündür iç çamaşırım hafif ıslanıyor mesanem de sıkışıyor ayırt edemiyorum lütfen yardımcı olurmusumuz deneyimli anneler su nasıl anlaşılıyor
Nundiyebiri Prmdk_11 eger su geliyorsa 15-20 dk sonra gelir sızıntı şeklinde ama gün içerisinde bir iki kez oluyorsa bu idrar kaçırma olabilir kokusuz ise su olabilir bildiğimiz üzere idrar kokulı
Tweety1 Prmdk_11 terledigimiz içinde ıslanıyor olabilir bende aynı durumu yaşıyorum artık ama terlemeye bağlıyorum sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyorum 🤦
CeydaCavus Canım günlük ped kullan benimde çok sık akıntım oluyor hormonlar değiştiği için çok normal ☺️🙏
Prmdk_11 CeydaCavus çok teşekkür ederim bende kullanicam hatta şeyler varmış gebelik pedi amniyon sivisini ayırt ediyormuş kullandınız mı hiç?
Prmdk_11 Nundiyebiri cok cok teşekkür ederim o kadar açıklayıcı guzel bir bilgi ki🙏🏻Rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın 🙏🏻
Tweety1 Prmdk_11 terledigimiz içinde ıslanıyor olabilir bende aynı durumu yaşıyorum artık ama terlemeye bağlıyorum sürekli çamaşır değişmek zorunda kalıyorum 🤦
Prmdk_11 Tweety1 ya evet bide ben adanadayim nem sicak bacak aram surekli terli oda tedirgin ediyor cok teşekkür ederim 🙏🏻